Deriss Posted July 15, 2016 Share Posted July 15, 2016 Witam, chciałbym opisać problem prosto, gdy wchodze do byle jakiej aplikacji i klikam "home" to mam taki widok: i musze czekac kilka sekund, a to irytuje, czy jest jakis sposób na to, bym nie musial czekać ?? Wysłane z Mi2S tzw. Alnitak, dlaczego ? Bo mają podobną temperature 😝 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kulig007 Posted July 15, 2016 Share Posted July 15, 2016 Prawdopodobnie nie dodałeś do autostartu wszystkich aplikacji, których widgety są na pulpicie. Wysłane z mojego MI 4W Link to comment Share on other sites More sharing options...
situ Posted July 16, 2016 Share Posted July 16, 2016 Wyczyść dane w systemowy launcher. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deriss Posted July 16, 2016 Author Share Posted July 16, 2016 Ok, wystarczyło ze wyłącze optymalizację MIUI, ale i tak dzieki za pomoc, temat zamykam Wysłane z Mi2S tzw. Alnitak, dlaczego ? Bo mają podobną temperature 😝 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts