LoQ Opublikowano 14 Lipca 2016 Opublikowano 14 Lipca 2016 Mam pewien dziwny problem z czujnikiem ruchu. On ostatnio wariuje i raz działa raz nie działa. Przedwczoraj do południa jeszcze działał (i kompas chodził w porządku i Pokemon Go działało a AR bez zarzutu). Po południu już nie działał - w programie Sensor Kinetics nawet mi go nie wykrywało. Wczoraj, po którymś z kolei ponownym uruchomieniu sensor zaczął działać znowu jak należy Dzisiaj rano przy grze w Pokemon Go wszystko było w porządku. Ale już po południu, kiedy przed chwilą chciałem obrócić telefon przy przeglądaniu sieci, zauważyłem, że znowu nie działa. Nie mam pojęcia co się mogło stać. Wcześniej nie miałem takich problemów.
Bohyn Opublikowano 14 Lipca 2016 Opublikowano 14 Lipca 2016 Jaki soft? Czy probowałeś innych? Czyszczenie dalvik/cache?
LoQ Opublikowano 15 Lipca 2016 Autor Opublikowano 15 Lipca 2016 Najnowsze MIUI Polska. Spróbowałem wgrać aktualizację jeszcze raz i obecnie działa. Nie mam pojęcia, o co chodzi. :-/
Szymon Opublikowano 16 Lipca 2016 Opublikowano 16 Lipca 2016 Jaki soft dokładnie? Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi