Deriss Posted July 13, 2016 Share Posted July 13, 2016 Witam, chciałbym napisać o problemach, 1. Problem który mnie denerwuje po zmianie dpi z 320 na 280 w build.prop ikony wyświetlają się błędnie, np. "customowe ikony" są wyświetlane normalnie, lecz non-customowe tymczasem ... Albo w MiFit ... Albo w aparacie ... (patrz granice miedzy przyciskiem tryby, a podglądem ...) 2. To bateria, która potrawi się przy normalnym użytkowaniu rozładować się w nawet niecałe 2 godziny, podczas gry bateria nagrzewa sie do około 45-60 °C. Problem ten mam od pół roku (?) a w czasie wyjazdu bateria była napuchnięta, wystawała na kilka milimetrów przy aparacie, ale teraz już nie jest napuchnięta, przypominam że bateria rozładowuje się w 2 godziny w trybie oszczędzania energii 3. Procesor na którym można robić omlety, rozpala (bo nagrzaniem tego nie można nazwać) się podczas gry np. w pierwszą lepszą "ścigankę", kiedyś podczas kilku otwartych programow np. facebook, chrome i prosta gierka, procesor rozgrzał się ... Uwaga ... Do prawie 100 (!) °C, po czym się zrestartował ... Proszę o szybką pomoc, bo chce sobie w coś pograć Wysłane z mojego MI 2S przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts