mcieq Opublikowano 15 Listopada 2013 Opublikowano 15 Listopada 2013 Witam Nie jestem pewny czy dobrze wybrałem dział… ale spróbuję. W razie jakby co to proszę o przeniesienie. Odnoszę wrażenie że po ostatnim MIUI 3.11.8 przestał mi działaś google play… ale może to tyko wrażenie. Dostaje komunikat brak połączenia… nie pomaga czyszczenie pamięci podręcznej (jak to sugerują w sieci) ani czyszczenie danych aplikacji. Przeinstalować samego sklepu - z tego co wiem - się nie da… Ktoś ma może pomysł co z tym fantem zrobić?
Acid Opublikowano 15 Listopada 2013 Opublikowano 15 Listopada 2013 Hm i masz to na MI-2? Prawdopodobnie masz go zablokowanego w Monitorze danych. Wejdź tam, znajdź Google Play i zobacz czy nie ma odznaczone połączenia 3G/Wifi lub w ogóle łączność w tle.
mcieq Opublikowano 15 Listopada 2013 Autor Opublikowano 15 Listopada 2013 Jesteś "wielki"… dokladnie to sie stało… pytanie tylko jak? Sam tego nie przełączyłem a poprzednio (przed upgrad'em) wszystko działała. Tak czy siak… wielkie piwo i szacun za głowę do tych małych zabawek
Acid Opublikowano 15 Listopada 2013 Opublikowano 15 Listopada 2013 Znam już MIUI na tyle by rozpoznawać przyczyny niektórych, powtarzających się przypadków. Im lepiej i dokładniej opisuje się problem (czasem nawet dosłownie przytoczenie treści komunikatu/błędu) tym łatwiej dojść w krótkim czasie do przyczyny problemu.
Rekomendowane odpowiedzi