Kubaan Opublikowano 14 Listopada 2013 Opublikowano 14 Listopada 2013 Nie wiem czy to coś odkrywczego czy jakiś błąd na ibuygou.. Dodając do listy życzeń mi3 64 gb wyskoczyła opcja add to cart, dodałem, uzupełniłem, kliknałem w paypal i wyskoczyła mi płatność za preorder, przyszedł mail z numerem zamówienia itp.. Nie mam tylko kasy na koncie żeby zapłacić i potwierdzić że działa na 100%..
Acid Opublikowano 14 Listopada 2013 Opublikowano 14 Listopada 2013 No nie wiem czy obejście ale od paru dni pre-ordery mają odblokowane i można składać zamówienie normalnie. Dziwne to bo MI-3 64 będzie dopiero w styczniu... Czyli normalnie kupiłeś sobie 64GB MI-3.
Kubaan Opublikowano 14 Listopada 2013 Autor Opublikowano 14 Listopada 2013 Ale dziwne jest to że na głównej stronie mam zablokowany przycisk "add to cart"
Kubaan Opublikowano 14 Listopada 2013 Autor Opublikowano 14 Listopada 2013 Chodzi o to że wersji 64GB nie można dodać do koszyka, czyli kupić (szary przycisk). W wersji 16GB przycisk jest żółty, znaczy można dodać do koszyka i kupić. Nie sądzę żeby którakolwiek wersja staniała.. A termin realizacji przesyłki zależy od tego kiedy się zamawiało telefon i ile sklep dostanie aparatów. Jeżeli np. będą dostawali po 100 tys. w kilku rzutach, najpierw dostaną ci którzy zamówili najwcześniej. Jeżeli zamówisz teraz, czas się wydłuży do momentu aż przyjdzie Twoja "kolejka".. Czyli równie dobrze może to być w styczniu..
Acid Opublikowano 15 Listopada 2013 Opublikowano 15 Listopada 2013 Ale nie jest dostępny. Nie ma MI-3 jeszcze.
Rekomendowane odpowiedzi