Antaro Opublikowano 9 Lipca 2016 Opublikowano 9 Lipca 2016 Jesli dobrze pamietam to Miui6 było oparte ba Kitakcie, zgadza sie ? Czy da sie w takim razie tą wersje miuja zainstalowac na naszym telefonie ? Gdzies czytałem, ze generalnie taki manewr jest niemozliwy ogolnie na telefonach opartych na systemie 64bitowym, a kitkat to 32bity. To prawda ?
skay77 Opublikowano 9 Lipca 2016 Opublikowano 9 Lipca 2016 -blad mui v8 jest nadal na 5.1 ,jadę właśnie z lowicza i nie mam czasu na dyskusję ,chyba że zrobię wywrotkę hehe pozdrawiam zawodowych driwerow 😂 wyciosane z RN3P
Tomaszek1999 Opublikowano 9 Lipca 2016 Opublikowano 9 Lipca 2016 13 minut temu, Antaro napisał: Jesli dobrze pamietam to Miui6 było oparte ba Kitakcie, zgadza sie ? Czy da sie w takim razie tą wersje miuja zainstalowac na naszym telefonie ? Gdzies czytałem, ze generalnie taki manewr jest niemozliwy ogolnie na telefonach opartych na systemie 64bitowym, a kitkat to 32bity. To prawda ? Na tym telefonie nie ma szans na mui v6 z prostego powodu: ten model jest za nowy, więc nie ma pod niego softów sprzed np. 2 lat. 4 minuty temu, skay77 napisał: -blad mui v8 jest nadal na 5.1 ,jadę właśnie z lowicza i nie mam czasu na dyskusję ,chyba że zrobię wywrotkę hehe pozdrawiam zawodowych driwerow wyciosane z RN3P 5.1 to lolipop
Rekomendowane odpowiedzi