MartaSdz Opublikowano 7 Lipca 2016 Opublikowano 7 Lipca 2016 Witam Dziś kupiłam Xiaomi Redmi 3 Pro podczas konfiguracji podałam wzór połączenia kropek niestety podczas korzystania z telefonu okazało się że podaję nieprawidłowy (taki jaki zapamiętałam że ustawiłam, może nie dociągnęłam gdzieś albo przeciągnęłam palcem). Efekt jest taki że nie mogę nic zainstalować ani pobrać bo woła właśnie ten wzór. Na szczęście na czytniku linii papilarnych zapisało się wszytko dobrze więc mogę odblokować telefon żeby zadzwonić itp. PYTANIE: Jak zresetować wzór blokady ekranu? Próbowałam twardego resetu wg tutoriali różnych ale zamiast ekranu takiego jak na tutorialu wyświetlają mi się krzaczki o takie. Proszę o pomoc.
jarekm95 Opublikowano 7 Lipca 2016 Opublikowano 7 Lipca 2016 Masz twrp? To naciśnij recovery. Jak nie masz i masz zablokowany bootloader to ustawienia fabryczne z poziomu telefonu lub flashowanie miflashem.
MartaSdz Opublikowano 7 Lipca 2016 Autor Opublikowano 7 Lipca 2016 (edytowane) nie posiadam twrp, żeby przywrócic ustawienia fabryczne z poziomu telefonu woła symbol którego nie pamiętam przepraszam ale jestem laikiem jak wykonać flashowanie miflashem? ps jak na tym ekranie ktorego wstawiłam zdjęcie nasikam recovery symbol się nie resetuje... EDIT: problem rozwiązany łopatologicznie http://xiaomiadvices.com/miui-7-how-to-reset-a-forgotten-passwordpinpattern-on-redmi-and-mi-phones/ utworzyłam konto xiaomi podalam adres e-mail zresetowałam hasło obeszło się bez twardego resetu ale co się zestresowałam to moje temat zamknięty Edytowane 7 Lipca 2016 przez MartaSdz
cukru Opublikowano 7 Lipca 2016 Opublikowano 7 Lipca 2016 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi