MichalAslan87 Opublikowano 5 Lipca 2016 Opublikowano 5 Lipca 2016 Czy ktoś posiada jakieś najnowsze info czy ten smartfon dostanie Androida 6 z MIUI albo czy CyanogenMod z androidem 6 będzie dostępny na niego?
piotr469 Opublikowano 5 Lipca 2016 Opublikowano 5 Lipca 2016 Szóstego numerka potrzebujesz? Niedawno przecież już nawet ósmy (lepszy przecież, bo wyższy) z miui jest. Wysłane z mojego FreeTAB 7001 HD IC przy użyciu Tapatalka
MichalAslan87 Opublikowano 5 Lipca 2016 Autor Opublikowano 5 Lipca 2016 Napisałem o wersji androida nie MIUI
kulig007 Opublikowano 5 Lipca 2016 Opublikowano 5 Lipca 2016 A tak z ciekawości, do czego potrzeba Ci Marshmallow? Wysłane z mojego MI 4W
piotr469 Opublikowano 5 Lipca 2016 Opublikowano 5 Lipca 2016 Napisałem o wersji androida nie MIUI Nie wyczules sarkazmu widzę. A co tak naprawdę daje Ci ten wyższy numerek? Dawniej w znanych markach (np. japońskiej lub koreańskiej) przy aktualizacji wersji zmieniał się motyw dla całego systemu. Szał ciał. W miui możesz zmieniać sobie motywy do woli. "No ale przecież nowszy system to też nowsze funkcje." Tak, tyle że w miui funkcje z wyższych wersji i tak są dodawane do tych aktualnych podczas cotygodniowych aktualizacji. W dodatku jest masa innych funkcji, których nie znajdziesz normalnie w czystym Androidzie. Wysłane z mojego FreeTAB 7001 HD IC przy użyciu Tapatalka
Nezumi Opublikowano 5 Lipca 2016 Opublikowano 5 Lipca 2016 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi