kondziu100 Opublikowano 5 Lipca 2016 Opublikowano 5 Lipca 2016 Jaki telefon spośród tych dwóch polecacie?
Tomaszek1999 Opublikowano 5 Lipca 2016 Opublikowano 5 Lipca 2016 10 minut temu, kondziu100 napisał: Jaki telefon spośród tych dwóch polecacie? Na tym forum, chyba mogę tak powiedzieć, że każdy powie, by wybrać Xiaomi xD
wtbn Opublikowano 5 Lipca 2016 Opublikowano 5 Lipca 2016 (edytowane) Tymbardziej, że zależy jeszcze co kto woli... Jeden woli MIUI, inny 6GB RAM... Nie rozumiem trochę sensu takich pytań. są recenzje, są specyfikacje. chyba że chodzi o subiektywne uczucia, to wg. mnie oneplus z wyglądu to jest jakaś tragedia, wygląda jak jakiś HTC (w negatywnym tego słowa znaczeniu) o_O Ja brałem pod uwagę kupno OP3 bo czekałem wieczność na Mi5 Pro Black, ale jego wygląd skutecznie mnie odstraszał. No i ten system, niezbyt pewny... Na MIUI to się można chociaż updatów spodziewać... Chociaż ponoc Oneplus też coś ostatnio wypuszczał poprawki, więc nie mogę powiedzieć że to zaniedbują! Edytowane 5 Lipca 2016 przez wtbn 1
kulig007 Opublikowano 5 Lipca 2016 Opublikowano 5 Lipca 2016 Wziąłbym MI5. Nie dlatego, że to forum Xiaomi... Jakoś nie jestem przekonany do 1+1. Trochę taki sztucznie dmuchany producent Wysłane z mojego MI 4W
Rekomendowane odpowiedzi