wojnysz Opublikowano 5 Lipca 2016 Opublikowano 5 Lipca 2016 Witam Tak jak w temacie który do Xiaomi Redmi Note 3 Prime jest najnowszy, ale z polskim językiem, albo na który najdłużej trzyma bateria? Telefon mam z zablokowanym booloaderem dlatego chodzi mi o rom który da się wgrać właśnie na taki zablokowany telefon. Będę wdzięczny za informację czy romy w wersji Pro pasują również do wersji Prime
wojnysz Opublikowano 5 Lipca 2016 Autor Opublikowano 5 Lipca 2016 pytam ponieważ nie udało mi się znaleźć odpowiedzi na powyższe pytania
m4ciejka Opublikowano 5 Lipca 2016 Opublikowano 5 Lipca 2016 z calym szacunkiem, ale nie mijaj sie z prawda, ze szukales i nie znalazles... nie laska wejsc choc do dzialu tutoriale? ot nie trzeba wcale daleko szukac by znalezc PRZYPIETY temat z tytulem o wgrywaniu na zablokowany bootloader?
redkontakt Opublikowano 5 Lipca 2016 Opublikowano 5 Lipca 2016 No z takim szukaniem to tu większość chyba w majty popuszcza, bo drogi do kibla we własnym mieszkaniu nie potrafią znaleźć jak im ktoś linka nie podeśle
m4ciejka Opublikowano 5 Lipca 2016 Opublikowano 5 Lipca 2016 ja tam uwazam, ze nalezy wlasnie zwrocic uwage, ale linka i tak podam - jezeli akurat mam (sam go szukac nie bede;p). jak tak nie bedziemy robic to sie w elektrode zmienimy
primek Opublikowano 5 Lipca 2016 Opublikowano 5 Lipca 2016 1 godzinę temu, wojnysz napisał: pytam ponieważ nie udało mi się znaleźć odpowiedzi na powyższe pytania Najpierw znajdź odpowiedni dział. Redmi Note 3 Prime i Redmi Note 3 Pro to 2 różne modele.
luki! Opublikowano 6 Lipca 2016 Opublikowano 6 Lipca 2016 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi