Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

W związku z tym, że mój Huawei ShotX doprowadza mnie do szału swoją prędkością działania postanowiłem go sprzedać i zakupić Xiaomi Redmi Note 3 Pro 3/32.

Tutaj moje pytanie: Skąd go zakupić bo zależy mi na gwarancji, czasie wysyłki oraz niskiej cenie.

Znalazłem akcję na allegro z ofertą za 820zł: http://allegro.pl/xiaomi-redmi-note-3-pro-3-32gb-zloty-z-polski-fv-i6259886260.html

Myślałem też na IBG lecz cena mnie zaskoczyła 248$ co daje 985zł !

Co byście zrobili na moim miejscu? 

Opublikowano
3 godziny temu, tpawel napisał:

Goldway na Ali za 166$, z eu express wyjdzie ok stowke taniej, ten telefon z aukcji też będzie do Chin wysyłany na gwarancję.

Wszytko fajnie,  tylko go nie ma za 166$. 

W akcji jest napisane że serwis w Polsce.  Nie obchodzi mnie właściwie gdzie go wyślą,  ważne że nie będę musiał płacić za przesyłkę do Chin  80 zł. 

Opublikowano

Spemall.com za parę dodatkowych dolarów można dokupić gwarancję 2 lata wykonywaną w Europie, można dopłacić 15 dolarów za przesyłkę która gwarantuje brak cła przy zamówieniu i trwa do 9 dni roboczych, moim zdaniem się opłaca bardziej niż na Allegro tylko trzeba spojrzeć jakie tam aktualnie są ceny i poszukać kuponów, spokojnie można znaleźć kupon 5%zniżki na tą stronę ale może uda ci się jakiś lepszy ;)

Wysłane z mojego Redmi 3 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
Wszytko fajnie,  tylko go nie ma za 166$. 

W akcji jest napisane że serwis w Polsce.  Nie obchodzi mnie właściwie gdzie go wyślą,  ważne że nie będę musiał płacić za przesyłkę do Chin  80 zł. 

180zl zaraz

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Cześć. Sorry ze odkopuje ten temat ale mam właśnie pytanie na temat zakupu RN3PP na AliExpress od Goldway'a. Niby cena w $ wynosi $197.99 (w tym momencie) co przekłada się na niecałe 800zl... Cena ta troche mnie zaskoczyła bo telefon o takiej specyfikacji to powinien być trochę droższy... Czy ktoś wie, że mogę kupić ten telefon u niego bez obaw? I czy dolicza VAT u nas? Jeśli tak to ile? :D

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...