Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Rozbiłem wyświetlacz (2 raz w ciągu 2 miesięcy). Czy jest możlwość zmiany ustawienia telefonu z poziomu przeglądarki lub jakiegoś oprogramowania, aby zmienić np. sposób odblokowania telefonu (teraz mam 4 cyfry kod).

Z góry dziękuje za odpowiedź.

Opublikowano

Etui było używane przez 1,5 roku, aż się zniszczyło (oryg. Xiaomi).

Poczułem różnice - o wiele cieńszy telefon w kieszeni i już do etui nie wróciłem, ale za to będę wymieniał 2 raz wyświetlacz. 

Opublikowano

Przepraszam, że się wtrącę. Ale sam drugi raz wymieniam wyświetlacz. Pierwszy raz padł tydzień po zakupie(jeszcze etui nie miałem, było w drodze) bo z kolana zjechał mi na kafelki. Na ramce zero rys, pajęczynka od rogu. Teraz miałem już etui iPaky. Telefon wydawał się pancerny. No i o wiele większy. Aż do momentu jak na orliku dostał najprawdopodobniej piłką do kosza. A był schowany w torbie...Nawet iPaky nie zabezpieczy tak telefonu. Pęknięcie było identycznie takie samo(prawy dolny róg telefonu i połowa dotyku nie działa)

Może to jakaś wada fabryczna, że ciągle od tego samego miejsca pęka ekran?

Opublikowano
Dnia 7.07.2016 o 15:24, Ulthion napisał:

A z ciekawości, to ileż taka wątpliwa przyjemność Cię kosztuje?

U Acida koszt wymiany ok. 450 zł. Super obsługa - polecam.

17 minut temu, PaolloKK napisał:

Przepraszam, że się wtrącę. Ale sam drugi raz wymieniam wyświetlacz. Pierwszy raz padł tydzień po zakupie(jeszcze etui nie miałem, było w drodze) bo z kolana zjechał mi na kafelki. Na ramce zero rys, pajęczynka od rogu. Teraz miałem już etui iPaky. Telefon wydawał się pancerny. No i o wiele większy. Aż do momentu jak na orliku dostał najprawdopodobniej piłką do kosza. A był schowany w torbie...Nawet iPaky nie zabezpieczy tak telefonu. Pęknięcie było identycznie takie samo(prawy dolny róg telefonu i połowa dotyku nie działa)

Może to jakaś wada fabryczna, że ciągle od tego samego miejsca pęka ekran?

U mnie pękały w innych miejscach. Raz w poprzek ekranu a teraz u dołu na środku - nawet szkło nie pomogło. 

Co do pokrowca to zamówiłem coś takiego http://allegro.pl/oryginalne-skorzane-etui-flip-case-do-xiaomi-mi4-i5899182866.html

Miałem go z 1,5 roku i kilka razy mi spadł, nawet na kostkę brukową jak jechałem rowerem i nic. Myślę, że po prostu miałeś pecha.

• Nezumi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...