Jump to content

Brak miejsca w pamięci wewnętrznej

kartofel

Recommended Posts

Witam, mam spory problem z telefonem. Po wyjęciu karty sd telefon prawdopodobnie utworzyl kopię zapasową danych z tej karty w wewnętrznej pamięci telefonu. Przez to teraz mam całkowicie zapchany telefon i nie wiem jak wyczyścić te dane bez przywracania ustawień fabrycznych. Po folderach nie jestem w stanie określić gdzie niby to się skopiowało. Ciągle mi wyskakuje komunikat że chmura pełna i pamięć wewnetrzna pełna. Telefon 8gb.

Ustawienia - dodatkowe ustawienia/urządzenie - kopia i kasowanie danych - kopia zapasowa systemu MIUI - przytrzymaj palcem na kopii, którą chcesz usunąć i usuń. Chyba że o inną kopię zapasową chodzi.

• Like 1

18 godzin temu, cukru napisał:

Ustawienia - dodatkowe ustawienia/urządzenie - kopia i kasowanie danych - kopia zapasowa systemu MIUI - przytrzymaj palcem na kopii, którą chcesz usunąć i usuń. Chyba że o inną kopię zapasową chodzi.

Nie mam tam nic, pusto.

• 8 months later...

Witam . Dzięki za podpowiedź . W innych plikach miałem 75 GB zjedzone . Okazało się że 6x GB to stare kopie . Już myślałem że coś mi źre pamięć a tu takie proste rozwiązanie.  Jeszcze raz dzięki !!