kartofel Posted July 2, 2016 Share Posted July 2, 2016 Witam, mam spory problem z telefonem. Po wyjęciu karty sd telefon prawdopodobnie utworzyl kopię zapasową danych z tej karty w wewnętrznej pamięci telefonu. Przez to teraz mam całkowicie zapchany telefon i nie wiem jak wyczyścić te dane bez przywracania ustawień fabrycznych. Po folderach nie jestem w stanie określić gdzie niby to się skopiowało. Ciągle mi wyskakuje komunikat że chmura pełna i pamięć wewnetrzna pełna. Telefon 8gb. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cukru Posted July 2, 2016 Share Posted July 2, 2016 Ustawienia - dodatkowe ustawienia/urządzenie - kopia i kasowanie danych - kopia zapasowa systemu MIUI - przytrzymaj palcem na kopii, którą chcesz usunąć i usuń. Chyba że o inną kopię zapasową chodzi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kartofel Posted July 3, 2016 Author Share Posted July 3, 2016 18 godzin temu, cukru napisał: Ustawienia - dodatkowe ustawienia/urządzenie - kopia i kasowanie danych - kopia zapasowa systemu MIUI - przytrzymaj palcem na kopii, którą chcesz usunąć i usuń. Chyba że o inną kopię zapasową chodzi. Nie mam tam nic, pusto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
boofi Posted March 17, 2017 Share Posted March 17, 2017 Witam . Dzięki za podpowiedź . W innych plikach miałem 75 GB zjedzone . Okazało się że 6x GB to stare kopie . Już myślałem że coś mi źre pamięć a tu takie proste rozwiązanie. Jeszcze raz dzięki !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts