Skocz do zawartości
  • 0

MIUI vs. Nova Launcher

Pytanie

Opublikowano

Witam,

Jako że zakupilem nowy telefon od Xiaomi chciałbym podjąć kolejna próbę wykorzystania MIUI jako głównego launchera. Wcześniejsze nie udawały się tzn. przyzwyczajenie do szuflady aplikacji plus możliwość konfiguracji kategorii apek zawsze wygrywała (korzytalem z Nova Launcher, a wczesniej z Smart Launcher oba w wersjach pro). Ale znowu naczytałem się jakie to MIUI super i chciałbym podjąć kolejną próbę. Możecie podać przykłady jak organizujecie sobie pulpity. Może ja to po prostu źle robiłem i dlatego moje doświadczenia z MIUI jako domyślnym i jedynym launcherem były takie a nie inne.

Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka

7 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Opublikowano (edytowane)

20 godzin temu, bboorreecc napisał:

Witam,

Jako że zakupilem nowy telefon od Xiaomi chciałbym podjąć kolejna próbę wykorzystania MIUI jako głównego launchera. Wcześniejsze nie udawały się tzn. przyzwyczajenie do szuflady aplikacji plus możliwość konfiguracji kategorii apek zawsze wygrywała (korzytalem z Nova Launcher, a wczesniej z Smart Launcher oba w wersjach pro). Ale znowu naczytałem się jakie to MIUI super i chciałbym podjąć kolejną próbę. Możecie podać przykłady jak organizujecie sobie pulpity. Może ja to po prostu źle robiłem i dlatego moje doświadczenia z MIUI jako domyślnym i jedynym launcherem były takie a nie inne.

Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka

U mnie tak to wygląda. Folder Aplikacje można by jeszcze rozdzielić ale mi tak pasuje.

Screenshot_2016-07-02-20-17-02-930_com.miui.home.png

Screenshot_2016-07-02-20-17-08-145_com.miui.home.png

Edytowane przez xxmati96xx
  • 0
Opublikowano

Właśnie mam drobne pytanko ;) miałem kiedyś w skrotach ikonę blokady ekranu tzn w widgetach a teraz go już nie mam , a był bardzo przydatny :) wiecie jak go przywrócić? Miui 8 6.6.30

• 0
Opublikowano
3 minuty temu, Mateusz1992 napisał:

Właśnie mam drobne pytanko ;) miałem kiedyś w skrotach ikonę blokady ekranu tzn w widgetach a teraz go już nie mam , a był bardzo przydatny :) wiecie jak go przywrócić? Miui 8 6.6.30

Cały czas jest wśród przełączników.

• 0
Opublikowano
Właśnie mam drobne pytanko miałem kiedyś w skrotach ikonę blokady ekranu tzn w widgetach a teraz go już nie mam , a był bardzo przydatny wiecie jak go przywrócić? Miui 8 6.6.30

Taką?

3d4fb05fb15080651862af63e4500dae.jpg

Edycja pulpitu / widżety / przełączniki

Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...