Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , chcialem wgrac roota i pobralem plis update supersu. Chcialem go w grac w taki spoosb jak sie aktualizuje system czyli ustawienia i aktualizuj przez plik ZIP wybralem ten plik ZIP z super SU po czym tel sie zrestartowal  i pozostal tylko na ekranie ladowania czyli ikona MI i pod spodem czy kropeczki jak sie laduje i tak pozostaje i nic nie moge zrobic, prosze o pomoc

Opublikowano

Witam udalo mi sie wgrac soft przez miflash i mam teraz wersje 6.5.27 lecz cop chwoile wyskakuje blad ze zatrzymano aplikacje itp notatki itp ... nie moge przez plik zip teraz zaktualizowac telefonu do najniowszej wersji 

Opublikowano

Udalo mi sie wszystko przywrocic tzn zrobilem calkowity format po czym wgralem soft przez miflash gdzie wyczysicilem rowniez wszystko. Narazie mam miui w wersji 7 i mam nadzieje , ze aktualizacja przebiegnie pomyslnie do wersji 8. Wczesniej byl chyba problem bo mialem miui8 a wgralem soft nie usuwajac danych z miui7 i dlatego byly takie komplikacje. Jak przywroce dane z chmury xiaomi sproboje zaktualizowac orpogramowanie.

Mam jescze pytanie: jak poprawnie wgrac Root ?  bo przechodzac w fastboot nie mam menu recovery by zainstalowac tam roota

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...