teoatino Opublikowano 30 Czerwca 2016 Opublikowano 30 Czerwca 2016 Witam. Jestem tu pierwszy raz i bardzo proszę nie stoczyć się z foteli po przeczytaniu mojego posta, gdyż chcę unikać błędów. Otóż od niedawna jestem posiadaczem Note 4G, 2 GB RAM, 16 GB wbudowanej pamięci, dualsim o nazwie"GUCCI". Jednak po podłączeniu go do komputera widzi go jako Note 1S. Ponieważ przymierzam się do wgrania romu Miuipolska jestem w kropce. Który rom wybrać? Załączam zrzut informacji. Pozdrawiam
tomek0768 Opublikowano 30 Czerwca 2016 Opublikowano 30 Czerwca 2016 Gucci to nazwa kodowa telefonu Redmi Note 1s. W nazwie romu Xiaomi.eu musi być "HMNOTE1S". Taptalk HM Note 1S
teoatino Opublikowano 2 Lipca 2016 Autor Opublikowano 2 Lipca 2016 Witam ponownie. Może jeszcze jedno pytanie poniżej pasa: czy muszę prosić o odblokowanie bootloadera? Jeżeli dobrze odczytałem krzeczki to data produkcji na opakowaniu widnieje jako 2015.08. Pozdrawiam
Tomaszek1999 Opublikowano 2 Lipca 2016 Opublikowano 2 Lipca 2016 Witam ponownie. Może jeszcze jedno pytanie poniżej pasa: czy muszę prosić o odblokowanie bootloadera? Jeżeli dobrze odczytałem krzeczki to data produkcji na opakowaniu widnieje jako 2015.08. Pozdrawiam Z tego co się orientuję, ten model nie ma blokady bootloadera. Sent from Redmi Note 2 Prime
Rekomendowane odpowiedzi