teoatino Posted June 30, 2016 Share Posted June 30, 2016 Witam. Jestem tu pierwszy raz i bardzo proszę nie stoczyć się z foteli po przeczytaniu mojego posta, gdyż chcę unikać błędów. Otóż od niedawna jestem posiadaczem Note 4G, 2 GB RAM, 16 GB wbudowanej pamięci, dualsim o nazwie"GUCCI". Jednak po podłączeniu go do komputera widzi go jako Note 1S. Ponieważ przymierzam się do wgrania romu Miuipolska jestem w kropce. Który rom wybrać? Załączam zrzut informacji. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomek0768 Posted June 30, 2016 Share Posted June 30, 2016 Gucci to nazwa kodowa telefonu Redmi Note 1s. W nazwie romu Xiaomi.eu musi być "HMNOTE1S". Taptalk HM Note 1S Link to comment Share on other sites More sharing options...
teoatino Posted July 1, 2016 Author Share Posted July 1, 2016 Super. Wielkie dzięki. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big00s Posted July 1, 2016 Share Posted July 1, 2016 Taka ładna tabeleczka na przyszłość 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
teoatino Posted July 1, 2016 Author Share Posted July 1, 2016 Chwała Xiaomi! Dzięki Link to comment Share on other sites More sharing options...
teoatino Posted July 2, 2016 Author Share Posted July 2, 2016 Witam ponownie. Może jeszcze jedno pytanie poniżej pasa: czy muszę prosić o odblokowanie bootloadera? Jeżeli dobrze odczytałem krzeczki to data produkcji na opakowaniu widnieje jako 2015.08. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomaszek1999 Posted July 2, 2016 Share Posted July 2, 2016 Witam ponownie. Może jeszcze jedno pytanie poniżej pasa: czy muszę prosić o odblokowanie bootloadera? Jeżeli dobrze odczytałem krzeczki to data produkcji na opakowaniu widnieje jako 2015.08. Pozdrawiam Z tego co się orientuję, ten model nie ma blokady bootloadera. Sent from Redmi Note 2 Prime Link to comment Share on other sites More sharing options...
teoatino Posted July 2, 2016 Author Share Posted July 2, 2016 Dzięki, pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts