Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, powiem na wstepie ze jestem zawiedziony iphonem tylko pod wzgledem baterii. Soft i uzytkowanie tego telefonu sprawia mi przyjemnosc. Ale nie o tym, bo fanbojem nie jestem.

Chce spytac skad zamowic, zeby dostac telefon i go uzytkowac i zeby byl zoptymalizowany. Bo jak czytam ze co chwila wychodza jakies aktualizacje, jakies updaty wersji jezykowych, oprogramowan. Totalnie nie mam na to czasu i chce dostac telefon bez smieci ktory dostaje wlaczam uzytkuje i jestem zadowolony.

No i kwestia gwarancji. Ogolnie szukam strony gdzie dostane telefon w polskiej wersji jezykowej z gwarancja w polsce i zeby tej chinszczyzny w chinsczyznie bylo jak najmniej (czy sprzedawcy w polsce maja na to wplyw?)

Opublikowano

Jeżeli chcesz mieć wszystko na gotowe to nie ten telefon. Trzeba poświęcić troche czasu zeby wgrać system który ci pasuje. Poza tym większość odpowiedzi jest juz udzielonych na forum i to że miales iphona to nic nie zmienia

• Like 2
Opublikowano

hmmm ok, a moglbys mi podeslac aukcje gdzie dostaje 'ta najlepsza' wersje. chodzi o wersje 32. po prostu wiem ze niektore aukcje maja jakis haczyk i czasem nie potrafie go znalezc :)

Opublikowano
Witam, powiem na wstepie ze jestem zawiedziony iphonem tylko pod wzgledem baterii. Soft i uzytkowanie tego telefonu sprawia mi przyjemnosc. Ale nie o tym, bo fanbojem nie jestem.

Chce spytac skad zamowic, zeby dostac telefon i go uzytkowac i zeby byl zoptymalizowany. Bo jak czytam ze co chwila wychodza jakies aktualizacje, jakies updaty wersji jezykowych, oprogramowan. Totalnie nie mam na to czasu i chce dostac telefon bez smieci ktory dostaje wlaczam uzytkuje i jestem zadowolony.

No i kwestia gwarancji. Ogolnie szukam strony gdzie dostane telefon w polskiej wersji jezykowej z gwarancja w polsce i zeby tej chinszczyzny w chinsczyznie bylo jak najmniej (czy sprzedawcy w polsce maja na to wplyw?)

Ja kupowałem i ibg właśnie i telefon sam się zaktualizował do najnowszej wersji z językiem polskim. Polecam, do tego zero roboty

Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...