Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hola!

Właśnie natknąłem się na kupon zniżkowy na 60 baksów na telefon XIAOMI Mi4i który dodatkowo wysyłany jest z magazynu w EU.

http://eu.banggood.com/Wholesale-Warehouse-EU-Warehouse-XIAOMI-Mi4i-5-inch-2GB-RAM-16GB-Snapdragon-615-1_7GHz-Octa-core-4G-Smartphone-wp-Eu-1017434.html#

kod: 2a858f

Jako, że śledzę forum i wątki związane z Xiaomi od niedawna chciałem was poprosić o małą podpowiedź. Czy brać ten telefon czy jednak może dołożyć trochę i kupić flagowca Mi4 ? Nie będę ukrywał, że najbardziej zależy mi na cenie, tak więc na korzyść tego przemawia dodatkowo fakt że jest wysyłany z EU (brak dodatkowego podatku i jeśli dobrze kombinuję możliwość wzięcia go na fakturę i odliczenia sobie 19% podatku). 

Peace!

Opublikowano

Szczerze, to nawet taniej przy obecnym kursie orjo na poziomie 4,44, ale dużo znaków zapytania pojawia się przy tym sklepie. Po pierwsze status "On the way" (czytaj może jest, a może nie ma). Po drugie jedni piszą, że bez problemu szybka wysyłka, a następna osoba już pisze, że czeka 1,5 miesiąca, ktoś tam ma problemy z gwarancją itp. itd. Na ich stornie facebook'owej to im w komentarzach w ogóle jakieś combo robią. Z nimi to by trzeba taki 'leap of faith' trochę zrobić :-P

• Like 1
Opublikowano

Ja tak zrobiłem już 3 zakupy. Ostatnio w czerwcu i jestem zadowolony fakt czekałem 2 tygodnie . Ale w końcu poprawił się kontakt. Dostali w pupę po wypadkach i wzięli się do roboty. Parę osób też tam zamawiał jak ja i nie było problemów oprócz czekania:)

Wysłane z mojego MI NOTE LTE przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Zobaczyłem, że na XFS zmienił się status na mi4 z "On the way" na "In stock" więc napisałem do nich z pytaniem czy wysyłka od ręki, jak z fakturką czy może będzie jakieś promo itd.

Oto odpowiedź:

Dear customer,

we change our stock to China from 1.7 and than delivery will by shorter and prices will be smaller.
Mi4 will be in stock after 1st July.

Have a nice day,

Także, jeśli dobrze rozumiem koniec z Czeskim magazynem :-P

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...