Maravel Opublikowano 28 Czerwca 2016 Opublikowano 28 Czerwca 2016 Cześć, przewertowałem połowę forum, dodałem aplikacje do autostartu, dodałem na nie kłódki, włączyłem wszystkie powiadomienia, uprawienia, wyłączyłem WiFi i nie dostaję żadnych powiadomień na Redmi 3 PRO z Miui 8 przy zablokowanym ekranie. Kompletnie nic. Raz się zdarzyło, że dostałem z Messengera, kiedy jeszcze ekran był włączony (dymek + dźwięk), a tak kompletnie nic. Jakieś pomysły jak rozwiązać problem?
ZduneX25 Opublikowano 28 Czerwca 2016 Opublikowano 28 Czerwca 2016 Samouczek > Oszczędzanie baterii https://play.google.com/store/apps/details?id=pl.zdunex25.tutorial
Maravel Opublikowano 28 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 28 Czerwca 2016 @ZduneX25 Oszczędzanie energii też już ustawiłem na "Nie blokuj", zapomniałem o tym wspomnieć.
ZduneX25 Opublikowano 28 Czerwca 2016 Opublikowano 28 Czerwca 2016 No, a na pływające okna pozwoliłeś (w Panelu Sterowania)?
daniel.wu Opublikowano 28 Czerwca 2016 Opublikowano 28 Czerwca 2016 Yyy... No bo tak czytam, ale chyba pomyłka z tym WiFi? ;p. Bo skoro je wyłączyłes, no to normalne że nie ma powiadomień. Masz standardowy motyw blokady, nic w motywach nie grzebales? Napisane z Xiaomi Mi4 3GB / 16GB LTE
Maravel Opublikowano 30 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 30 Czerwca 2016 Miałem włączone dane sieci komórkowej, pływające okna dosłownie wszystko wraz ze standardowym ekranem blokady. Powyłączałem jeszcze raz, włączyłem ponownie, zresetowałem telefon i wszystko działa! Taka informacja dla tych, którzy mieliby podobny problem Temat można zamknąć.
ZduneX25 Opublikowano 30 Czerwca 2016 Opublikowano 30 Czerwca 2016 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi