Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Telefon  nagle zaczął sie resetowac i nie mogl sie uruchomic, restart za restartem. W koncu udalo mi sie go właczyc, ok. 10 min takich restartow zjadlo mi 20% baterii. Przez kilka min bylo ok, az w koncu znow sie zresetowal i znow nie mogl sie odpalic. Po chwili znow go wlaczylem (jakims cudem) i znow kilka min spokoju. No i finalnie wylaczyl sie na amen. Teraz juz w ogole sie nie wlacza, nie reaguje nawet na podpiecie ladowarki (dioda nie swieci). W skrócie - totalna cegla. Obawiam sie, ze problemem moze byc spalona plyta glowna. Ktos sie juz z czyms takim spotkal ?

Opublikowano

Próbowałeś hard reset, podłączyć inną ładowarkę, zmienić baterię, albo podłączyć telefon do komputera? Jeśli na nic nie reaguje to moim zdaniem zostaje serwis. Ja zazwyczaj korzystam z teletorium, bo zawsze jest gdzieś po drodze.

Opublikowano

Właśnie pojawił się u mnie ten sam problem. Telefon restartował się. Po próbie aktualizacji żadnej reakcji. Po podłączeniu do ładowarki dioda nie reaguje, ekran również, nie da się go włączyć w żaden sposób. Jeśli ktoś miał podobny problem i udało mu się to naprawić również proszę o pomoc.

Opublikowano
Dnia Tuesday, June 28, 2016 o 18:51, Rokacz napisał:

Właśnie pojawił się u mnie ten sam problem. Telefon restartował się. Po próbie aktualizacji żadnej reakcji. Po podłączeniu do ładowarki dioda nie reaguje, ekran również, nie da się go włączyć w żaden sposób. Jeśli ktoś miał podobny problem i udało mu się to naprawić również proszę o pomoc.

Jaki rom probowałeś wgrać?

Opublikowano

Mam ten sam problem. Dziś po wgraniu najnowszego ROMu wyłączyłem go i już nie wstaje. Nie działa twardy reset, ładowanie ani podpinanie do komputera. Nie włącza się NIC. Jakieś pomysły? :(

Opublikowano (edytowane)

Dnia 28.06.2016 o 18:51, Rokacz napisał:

U mnie jak sie okazalo, problemem byla rozłączona tasma zasilajaca. ( stad brak reakcji na ladowanie i probe wlaczenia). Nie tlumaczy to jednak resetujacego sie od czasu do czasu telefonu. Poki co po ponownym podlaczeniu tasmy, wszystko gra. Restarty jednak jak byly, tak i sa teraz.

Edytowane przez Hyperion
  • 2 tygodnie później...
  • Nezumi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...