Hyperion Opublikowano 26 Czerwca 2016 Opublikowano 26 Czerwca 2016 Telefon nagle zaczął sie resetowac i nie mogl sie uruchomic, restart za restartem. W koncu udalo mi sie go właczyc, ok. 10 min takich restartow zjadlo mi 20% baterii. Przez kilka min bylo ok, az w koncu znow sie zresetowal i znow nie mogl sie odpalic. Po chwili znow go wlaczylem (jakims cudem) i znow kilka min spokoju. No i finalnie wylaczyl sie na amen. Teraz juz w ogole sie nie wlacza, nie reaguje nawet na podpiecie ladowarki (dioda nie swieci). W skrócie - totalna cegla. Obawiam sie, ze problemem moze byc spalona plyta glowna. Ktos sie juz z czyms takim spotkal ?
luterick Opublikowano 28 Czerwca 2016 Opublikowano 28 Czerwca 2016 Próbowałeś hard reset, podłączyć inną ładowarkę, zmienić baterię, albo podłączyć telefon do komputera? Jeśli na nic nie reaguje to moim zdaniem zostaje serwis. Ja zazwyczaj korzystam z teletorium, bo zawsze jest gdzieś po drodze.
Rokacz Opublikowano 28 Czerwca 2016 Opublikowano 28 Czerwca 2016 Właśnie pojawił się u mnie ten sam problem. Telefon restartował się. Po próbie aktualizacji żadnej reakcji. Po podłączeniu do ładowarki dioda nie reaguje, ekran również, nie da się go włączyć w żaden sposób. Jeśli ktoś miał podobny problem i udało mu się to naprawić również proszę o pomoc.
xxmati96xx Opublikowano 1 Lipca 2016 Opublikowano 1 Lipca 2016 Dnia Tuesday, June 28, 2016 o 18:51, Rokacz napisał: Właśnie pojawił się u mnie ten sam problem. Telefon restartował się. Po próbie aktualizacji żadnej reakcji. Po podłączeniu do ładowarki dioda nie reaguje, ekran również, nie da się go włączyć w żaden sposób. Jeśli ktoś miał podobny problem i udało mu się to naprawić również proszę o pomoc. Jaki rom probowałeś wgrać?
Gość Opublikowano 2 Lipca 2016 Opublikowano 2 Lipca 2016 Mam ten sam problem. Dziś po wgraniu najnowszego ROMu wyłączyłem go i już nie wstaje. Nie działa twardy reset, ładowanie ani podpinanie do komputera. Nie włącza się NIC. Jakieś pomysły?
Hyperion Opublikowano 4 Lipca 2016 Autor Opublikowano 4 Lipca 2016 (edytowane) Dnia 28.06.2016 o 18:51, Rokacz napisał: Właśnie pojawił się u mnie ten sam problem. Telefon restartował się. Po próbie aktualizacji żadnej reakcji. Po podłączeniu do ładowarki dioda nie reaguje, ekran również, nie da się go włączyć w żaden sposób. Jeśli ktoś miał podobny problem i udało mu się to naprawić również proszę o pomoc. U mnie jak sie okazalo, problemem byla rozłączona tasma zasilajaca. ( stad brak reakcji na ladowanie i probe wlaczenia). Nie tlumaczy to jednak resetujacego sie od czasu do czasu telefonu. Poki co po ponownym podlaczeniu tasmy, wszystko gra. Restarty jednak jak byly, tak i sa teraz. Edytowane 4 Lipca 2016 przez Hyperion
wojtekmarchewka Opublikowano 18 Lipca 2016 Opublikowano 18 Lipca 2016 No to koledzy spróbujcie tej metody.
Rekomendowane odpowiedzi