To-Masz1980 Opublikowano 26 Czerwca 2016 Opublikowano 26 Czerwca 2016 Witam. Miałem problem z aparatem. Wgrałem inny rom, pierwszy lepszy jaki mi wpadł w oko. Miui 7.2.3.0 i telefon muszę ładowac dwa razy na dobę. Proszę Was o wskazanie romu który jest najlepszy dl redmi note 2. Jakiś pewny stabilny i bez niespodzianek. Dziękuje
To-Masz1980 Opublikowano 27 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 27 Czerwca 2016 Własnie nie wiem. Sprawdzałem zużycie i wszystko jet ok. Właśnie wgrałem Miui 6.6.23 i pierwsze ładowanie przedemną. Zobacze jak będzie na tym nowym romi. Jedyne co zauważyłem to komunikat o niekompatybilności motywów. Czy idzie to jakoś naprawić?
xxmati96xx Opublikowano 27 Czerwca 2016 Opublikowano 27 Czerwca 2016 31 minut temu, To-Masz1980 napisał: Własnie nie wiem. Sprawdzałem zużycie i wszystko jet ok. Właśnie wgrałem Miui 6.6.23 i pierwsze ładowanie przedemną. Zobacze jak będzie na tym nowym romi. Jedyne co zauważyłem to komunikat o niekompatybilności motywów. Czy idzie to jakoś naprawić? Poczekać
To-Masz1980 Opublikowano 28 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 28 Czerwca 2016 Czy ktoś wie jaki jest przeważnie rom fabrycznie wgrywany? Nie pamiętam jaki soft był na początku. Instalowałem już 4 romy i jak jeden nie pasuję małżonce to reszta "gubi baterie" znacznie. Przed ingerencją w softy bateria trzymała 1.5 doby. Teraz 12h nie wytrzyma. Proszę o wskazanie pewnego romu,najlepiej tego który instalowany jest fabrycznie. Dziękuje.
xxmati96xx Opublikowano 28 Czerwca 2016 Opublikowano 28 Czerwca 2016 2 godziny temu, To-Masz1980 napisał: Czy ktoś wie jaki jest przeważnie rom fabrycznie wgrywany? Nie pamiętam jaki soft był na początku. Instalowałem już 4 romy i jak jeden nie pasuję małżonce to reszta "gubi baterie" znacznie. Przed ingerencją w softy bateria trzymała 1.5 doby. Teraz 12h nie wytrzyma. Proszę o wskazanie pewnego romu,najlepiej tego który instalowany jest fabrycznie. Dziękuje. Zazwyczaj fabrycznie instalowany jest syfiasty rom modyfikowany przez pośredników, więc odradzam go. A tak to jak te ci nie pasują to możesz spróbować global dev/stable(z apk Google) albo china dev/stable(bez aplikacji google-do samodzielnej instalacji)
To-Masz1980 Opublikowano 28 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 28 Czerwca 2016 Syfiasty może jest ale bateria tam nie spadała jak w kilku romach które juz próbowałem. Dzieki.
Rekomendowane odpowiedzi