Amsi Opublikowano 25 Czerwca 2016 Opublikowano 25 Czerwca 2016 Jako, że to mój pierwszy post serdecznie wszystkim witam. Jestem człowiekiem już dość wiekowym, więc proszę o odpowiedzi w stylu łopatologicznym Kupiłem w sklepie xiaomi.com.pl (tak, wiem, nie powinienem, ale opinie przeczytałem dopiero po zakupie, gdy znalazłem to forum) smartfon Xiaomi Redmi2 2Gb Po włączeniu wszystko zadziałało, były widoczne obie karty sim. Działały połączenia głosowe, przesył danych i WI-FI. Po nocnym ładowaniu telefon zaczął szaleć. Nagle zamilkł, równie nagle dźwięki powróciły. Następnie zaczęła się zabawa z restartami. Restartuje się wielokrotnie po każdym włączeniu telefonu. Zdarzają mu się też restarty podczas działania. I najważniejsze . Pojawił się komunikat "karta sim jest niezarejestrowana" zmieniający się po czasie na informację "brak karty sim". Po restarcie nieraz pojawiają się informacje o kartach ale połączenia nie są aktywne. Nie wiem jakie dane telefonu będą potrzebne - podaję to, do czego się dokopałem. HM 2LTE-CU 2014811 2GB Android 5.1.1 LMY47V MIUI 7.3 by Xiaomi.eu 6.4.14 rozwojowe Prośba o pomoc. Telefon do wymiany czy można spróbować coś pogrzebać samemu?
Nezumi Opublikowano 26 Czerwca 2016 Opublikowano 26 Czerwca 2016 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum. https://miuipolska.pl/instalacja-xiaomi/
Rekomendowane odpowiedzi