impers Opublikowano 22 Czerwca 2016 Opublikowano 22 Czerwca 2016 Cześć wszystkim Dotychczas forum jedynie przeglądałem, posiłkowałem się wiedzą tutaj wymienioną i byłem po prostu obserwatorem. Niestety, napotkało mnie coś, czego nikt raczej nie chciałby żeby go napotkało.. Podczas aktualizacji do miui polska, wszystko przebiegało super, do momentu ponownego uruchomienia, uruchomiłem telefon i bum! czarny ekran, czerwona dioda i zero reakcji, pc nie wykrywa urządzenia - widnieje po prostu jako urządzenie nieznane Prawdopodobnie wgrałem złą wersję tylko nie wiem czego, twrp wgrałem to: twrp-3.0.2-2-kenzo a system jaki potem wrzuciłem był taki: xiaomi.eu_multi_kenzo_V7.3.2.0.LHOCNDD_v7-5.1 Jeśli ktoś poratuje, będę bardzo wdzięczny, znalazłem takie coś: tylko nie wiem czy to coś da, dlatego proszę o instrukcję Jeśli natomiast problem jest większy i ktoś się osobiście może podjąć naprawy to proszę o namiaru - zależy mi na czasie ze względu na wyjazd, natomiast jeśli czas odgrywa rolę no to nic, ważne żeby telefon wstał
primek Opublikowano 22 Czerwca 2016 Opublikowano 22 Czerwca 2016 @impers Jak rozumiem telefon odblokowany? Da się wejść do twrp (power + vol+) lub w tryb fastboot (power + vol-)?
impers Opublikowano 22 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 22 Czerwca 2016 Telefon odblokowany, lecz nie reaguje na nic, nie wchodzi w żaden tryb
primek Opublikowano 22 Czerwca 2016 Opublikowano 22 Czerwca 2016 @impers Tutaj masz wątek z identycznymi objawami i opisem autora jak odceglił swój telefon. 1
impers Opublikowano 22 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 22 Czerwca 2016 6 minut temu, primek napisał: @impers Tutaj masz wątek z identycznymi objawami i opisem autora jak odceglił swój telefon. Dzięki, biorę się za sprawdzanie, podłączyłem pod powerbank i czekam aż przestanie migać ta dioda
impers Opublikowano 22 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 22 Czerwca 2016 (edytowane) Dioda przestała migać, lecz tylko gdy aparat był podłączony do powerbanku, teraz podłączyłem do pc i nadal miga, zobaczymy, może z czasem przestanie.. No i przestała, tylko nic poza tym się nie stało Korzystając z wyżej wymienionej rady, telefon został odratowany! Dzięki, dzięki, dzięki! Edytowane 22 Czerwca 2016 przez impers
Rekomendowane odpowiedzi