Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć wszystkim

Dotychczas forum jedynie przeglądałem, posiłkowałem się wiedzą tutaj wymienioną i byłem po prostu obserwatorem.

Niestety, napotkało mnie coś, czego nikt raczej nie chciałby żeby go napotkało..

Podczas aktualizacji do miui polska, wszystko przebiegało super, do momentu ponownego uruchomienia, uruchomiłem telefon i bum!

czarny ekran, czerwona dioda i zero reakcji, pc nie wykrywa urządzenia - widnieje po prostu jako urządzenie nieznane

Prawdopodobnie wgrałem złą wersję tylko nie wiem czego, twrp wgrałem to: twrp-3.0.2-2-kenzo

a system jaki potem wrzuciłem był taki: xiaomi.eu_multi_kenzo_V7.3.2.0.LHOCNDD_v7-5.1

Jeśli ktoś poratuje, będę bardzo wdzięczny, znalazłem takie coś: 

tylko nie wiem czy to coś da, dlatego proszę o instrukcję :(

Jeśli natomiast problem jest większy i ktoś się osobiście może podjąć naprawy to proszę o namiaru - zależy mi na czasie ze względu na wyjazd, natomiast jeśli czas odgrywa rolę no to nic, ważne żeby telefon wstał :(

Opublikowano
6 minut temu, primek napisał:

@impers

Tutaj masz wątek z identycznymi objawami i opisem autora jak odceglił swój telefon.

Dzięki, biorę się za sprawdzanie, podłączyłem pod powerbank i czekam aż przestanie migać ta dioda

Opublikowano (edytowane)

Dioda przestała migać, lecz tylko gdy aparat był podłączony do powerbanku, teraz podłączyłem do pc i nadal miga, zobaczymy, może z czasem przestanie..

No i przestała, tylko nic poza tym się nie stało :(

Korzystając z wyżej wymienionej rady, telefon został odratowany!

Dzięki, dzięki, dzięki!

Edytowane przez impers
  • mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...