Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, no więc podpiąłem konto Xiaomi z moim Redmi z włączoną synchronizacją jednak po pewnym czasie okazało się, że ta chmura jest za mała.

No więc wylogowywuję się z konta jednak razem z wylogowaniem z telefonu znikły moje pliki, które były zaznaczone do synchronizacji (głównie zdjęcia).

Oczywiście po zalogowaniu ponownie wszystko wróciło, więc teraz moje pytanie, jak się wylogować z konta Xiaomi tak, żeby pliki zostały na telefonie?

Opublikowano (edytowane)

Miałem to samo, ja pobrałem wszystkie filmiki i zdjęcia z chmury na telefon, później przeniosłem je na kartę SD i dopiero się wylogowałem z konta Xiaomi, na stałe, bo po co mi taka chmura, że jak nie mam dostępu do neta, to zdjęć pełnowymiarowych nie mogę pooglądać, zostawały tylko miniaturki.

Edytowane przez wajs
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano
On 22.06.2016 at 7:57 PM, wajs said:

Miałem to samo, ja pobrałem wszystkie filmiki i zdjęcia z chmury na telefon, później przeniosłem je na kartę SD i dopiero się wylogowałem z konta Xiaomi, na stałe, bo po co mi taka chmura, że jak nie mam dostępu do neta, to zdjęć pełnowymiarowych nie mogę pooglądać, zostawały tylko miniaturki.

Przepraszam, że odkopuję ale gdzie jest opcja ściągnięcia wszystkiego na telefon?

Tak przy okazji to jak "opróżnić" chmurę ze zdjęć z galerii?

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...