horpyno Opublikowano 21 Czerwca 2016 Opublikowano 21 Czerwca 2016 (edytowane) Witam, Dzisiaj mój MI4 wpadł w bootloopa. Kiedyś już miałem podobną sytuację, ale po rozładowaniu się telefonu i ponownym naładowaniu wszystko było OK. Tym razem rozładowanie nie pomogło. Telefon na kablu nie ładuje baterii ani się nie włącza, bo cały czas jest w loopie. Spróbowałem włączyć recovery ale i z tym sobie poradził i zapętlił recovery. Co najgorsze gdy próbuję użyć opcji fastboot również się resetuje ;/ Telefon kupiony w Chinach prawie rok temu. Nic nie było flashowane ani kombinowane. Tylko automatyczny update. Ostatni był około tydzień temu. Jak sobie z tym poradzić? Proszę o pomoc ;/ Edytowane 21 Czerwca 2016 przez horpyno
Nezumi Opublikowano 21 Czerwca 2016 Opublikowano 21 Czerwca 2016 Jak Ci się telefon restartuje w Fastboot i recovery, to raczej czeka Cię serwis...
horpyno Opublikowano 21 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 21 Czerwca 2016 A orientujesz się może ile kosztuje taka naprawa? I czy znasz jakieś serwisy xiaomi godne polecenia?
Nezumi Opublikowano 21 Czerwca 2016 Opublikowano 21 Czerwca 2016 44 minuty temu, horpyno napisał: A orientujesz się może ile kosztuje taka naprawa? I czy znasz jakieś serwisy xiaomi godne polecenia? MiCenter, problemem może być płyta, może być bateria... ceny różne... pisz do MiCenter, opisz problem.
Rekomendowane odpowiedzi