ruemere Opublikowano 20 Czerwca 2016 Opublikowano 20 Czerwca 2016 Czy ktos sie moze orientuje, albo jest w stanie sprobowac zgadnac, kiedy Mi MAX Pro stanie sie dostepne w sklepach (IBuyGou.com, na przyklad)? Bardzo mi sie podoba, ale wciaz widze go tylko jako preorder, a jak zarzucam search w Google, to widac tylko jakies porownania i brak jakichkolwiek informacji co do daty wyjscia. Pozdrawiam, R.
Mateusz Mamet Opublikowano 22 Czerwca 2016 Opublikowano 22 Czerwca 2016 Podbijam temat. Na allegro znajduje się jakaś sztuka ale kto wie co to w ogóle jest. (mówiąc mi max Pro masz na myśli 4gb ram/128gb rom)?
ruemere Opublikowano 8 Lipca 2016 Autor Opublikowano 8 Lipca 2016 (edytowane) Tak, wlasnie tego. Wlasnie dostalem (kupione na iBuyGou). Pierwsze 2 wrazenia: 1. Trzeba sie przemeczyc z Find device status (retry az sie podda)... 2. Oczywiscie, nie ma Google... Troche roboty przede mna. Urzadzenie jest piekne Edytowane 8 Lipca 2016 przez ruemere
Mateusz Mamet Opublikowano 14 Lipca 2016 Opublikowano 14 Lipca 2016 Ja zamówiłem na allegro i czekam aż dotrze.
Rekomendowane odpowiedzi