15leonsio Opublikowano 18 Czerwca 2016 Opublikowano 18 Czerwca 2016 Witam Mam prośbę .Szykuje się do wysłania xrn2 do naprawy na gwarancji do HK Goldway.Jesli ktoś już to robił ,proszę i pomoc i wskazówki. Mam potrzebne linki ,lecz mimo to jest to dla mnie czarna magia. Będę szczerze zobowiązany. Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka
pietrek Opublikowano 18 Czerwca 2016 Opublikowano 18 Czerwca 2016 Patrzyles ile będzie kosztować Cie przesylka? Co Ci padlo? Wysłane z mojego MI 4W przy użyciu Tapatalka
15leonsio Opublikowano 18 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 18 Czerwca 2016 Nie ładuje.Prawdopodobnie regulator napięcia ale nie mam pewności.Sprawdzalem z inną baterią i ładowarką i bez zmian . Mam gościa który może to wymienić ale nie gwarantuje że to właśnie to . Potrzebna część znalazłem na Ali lecz pomyślałem że może najpierw wysłać na gwarancję. Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka
pietrek Opublikowano 18 Czerwca 2016 Opublikowano 18 Czerwca 2016 Obawiam sie, ze koszt wysylki moze byc podobny do ceny naprawy. Wysłane z mojego MI 4W przy użyciu Tapatalka
15leonsio Opublikowano 18 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 18 Czerwca 2016 Zgadza się,ale po naprawie u nas już nie będę mógł w razie potrzeby wysłać . Telefon mam 9 miesięcy. Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi