karwa87 Opublikowano 18 Czerwca 2016 Opublikowano 18 Czerwca 2016 Koleżanki i koledzy, Mam poważny problem. Wczoraj zainstalowałem MIUI 8, ale po kilku godzinach użytkowania stwierdziłem, że to jednak nie to i że zrobię downgrade. Na telefonie miałem wersję z 20 maja, więc zainstalowałem ją przez TWRP, wszystko poszło szybko i sprawnie, ale po reboocie pojawiło się tylko na chwilę logo MIUI, po czym telefon na krótko wibruje i wyłącza się. Kombinacje vol+ i power i vol- i power też nie działają. Co ja najlepszego narobiłem?!
cukru Opublikowano 18 Czerwca 2016 Opublikowano 18 Czerwca 2016 Pewnie nie zrobiłeś wipe, który przy downgrade jest konieczny. Musisz wgrać system od nowa MiFlashem. Tutaj masz temat o tym samym problemie http://miuipolska.pl/forum/index.php?/topic/12638-Ucegliłem-telefon?-Aktualizaja-do-stable
karwa87 Opublikowano 18 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 18 Czerwca 2016 No właśnie robiłem wipe, ale tylko cache/dalvik, domyślam się, że lepsze byłoby wyczyszczenie wszystkiego... Właśnie wgrałem MiFlashem chiński rom i biorę się za aktualizację do Xiaomi.eu (ale już nie MIUI 8 ;)). Dzięki!
cukru Opublikowano 18 Czerwca 2016 Opublikowano 18 Czerwca 2016 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi