leonov Opublikowano 17 Czerwca 2016 Opublikowano 17 Czerwca 2016 (edytowane) Rom jest już do pobrania tutaj , zwróćcie uwagę na nowe nazwy urządzeń i nazwy romu. Zainstalowałem dzisiaj rano i testuję, instalacja przez TWRP na ROM MIUI 7 - v6.5.26, bez WIPE, odblokowany bootloader. Piszcie o problemach spostrzeżeniach itp. Tak na gorąco, rewelacyjnie działa odblokowanie za pomocą czytnika odcisku, w poprzedniej wersji było różnie. Edytowane 17 Czerwca 2016 przez leonov update
leonov Opublikowano 17 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 17 Czerwca 2016 Następne "spostrzeżenie" to .. brak kalkulatora
Grzesiuso Opublikowano 17 Czerwca 2016 Opublikowano 17 Czerwca 2016 2 minuty temu, leonov napisał: Następne "spostrzeżenie" to .. brak kalkulatora W MI4 kalkulator jest i działa dobrze.
leonov Opublikowano 17 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 17 Czerwca 2016 Chłopaki piszą że na na Redmi 3 też nie ma.
lukaszop Opublikowano 17 Czerwca 2016 Opublikowano 17 Czerwca 2016 Witam. Obecnie mam zainstalowane najnowszego cyanogenmod. Mam odblokowany bootlader. Chcę zainstalować miui 8. Co zaznaczyć w wipe TWRP abym mógł zainstalować 8 na zupełnie czysty telefon? Pozdrawiam. Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
leonov Opublikowano 17 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 17 Czerwca 2016 Instalujesz przez TWRP po full wipe.
lukaszop Opublikowano 17 Czerwca 2016 Opublikowano 17 Czerwca 2016 1 godzinę temu, leonov napisał: Instalujesz przez TWRP po full wipe. Dzięki. Czyli gdy wrzucę zip. ROM'u na telefon, a następnie zrobię full wipe to dalej będę miał ten plik na telefonie do zainstalowania przez TWRP?
Nezumi Opublikowano 17 Czerwca 2016 Opublikowano 17 Czerwca 2016 Po cholerę kolejny temat? Macie temat ogólny w tym dziale oraz temat w dziale Aktualizacje... Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi