Doczu Posted June 15, 2016 Share Posted June 15, 2016 Cześć wszystkim! Szukam jakiejś aplikacji, która robiła by za drugą galerię, w której trzymał bym zdjęcia i filmiki tylko dla siebie. Najlepiej, jakby dostęp do niej był chroniony hasłem. Ktoś coś zarekomenduje? Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
St-Bziku Posted June 15, 2016 Share Posted June 15, 2016 w aplikacji systemowej możesz ukrywać wybrane zdjęcia i dostęp do nich jest chroniony Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doczu Posted June 18, 2016 Author Share Posted June 18, 2016 w aplikacji systemowej możesz ukrywać wybrane zdjęcia i dostęp do nich jest chroniony Najciemniej pod latarnią. Dzięki! Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted June 19, 2016 Share Posted June 19, 2016 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts