qbadm Opublikowano 15 Czerwca 2016 Opublikowano 15 Czerwca 2016 (edytowane) Cześć, mam taki problem a mianowicie: pobrałem cm-13.0-20160614-NIGHTLY-cancro.zip plus recovery cm-13.0-20160614-NIGHTLY-cancro-recovery.img. Niestety podczas instalacji cyanogena dostaję error: It appears you are running an unsupported baseband. Niestety nie mam możliwości wgrać innego romu do pamieci wewnętrznej telefonu, zrobiłem wipe starego androida i windows nie widzi już pamieci wewnętrznej po podłączeniu po USB do laptopa :/ Coś możecie mi poradzić, jak uratować moje Mi? Edytowane 15 Czerwca 2016 przez qbadm
Tomek_Tcz Opublikowano 15 Czerwca 2016 Opublikowano 15 Czerwca 2016 Miflash szukaj instrukcji, na przyszłość polecam twrp i backup obecnego romu. Wysłane z mojego MI 3W przy użyciu Tapatalka
qbadm Opublikowano 15 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 15 Czerwca 2016 (edytowane) 4 godziny temu, Tomek_Tcz napisał: Miflash szukaj instrukcji, na przyszłość polecam twrp i backup obecnego romu. Wysłane z mojego MI 3W przy użyciu Tapatalka Dzięki za podpowiedź Aktualnie telefon uruchamia się tylko w Cyanogen Recovery lub Fastboot Tak jak wspomniałem pamięć internal jest wyczyszczona i z niej przez recovery nic nie zainstaluję:/ Ktoś może podrzucić jakąś działającą instrukcję do MiFlash bo ja próbowałem już instalowac sterowniki pod xiaomi ale MiFlash nie wykrywa mi telefonu Update: telefon odratowany, zainstalowałem global rom z instrukcji stąd http://en.miui.com/a-234.html Edytowane 15 Czerwca 2016 przez qbadm 1
ZduneX25 Opublikowano 15 Czerwca 2016 Opublikowano 15 Czerwca 2016 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi