actian Opublikowano 19 Października 2013 Opublikowano 19 Października 2013 Witajcie, chciałbym się dowiedzieć, jak zachowuje się wyświetlacz mi2s pod kątem. Czy jest to taka klapa jak np. na tym filmie w wykonaniu xperii z: ? Jak możecie to wrzućcie zdjęcia/filmik. Pozdrawiam
Lalo Opublikowano 19 Października 2013 Opublikowano 19 Października 2013 Sa testy wyswietlaczy na yt, wyswietlacze sa wysokiej klasy ! Xiaomi to wysoka klasa Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2
Acid Opublikowano 19 Października 2013 Opublikowano 19 Października 2013 Witajcie, chciałbym się dowiedzieć, jak zachowuje się wyświetlacz mi2s pod kątem. Czy jest to taka klapa jak np. na tym filmie w wykonaniu xperii z: ? Jak możecie to wrzućcie zdjęcia/filmik. Pozdrawiam Lol.. chwila chwila, najpierw poczytaj o tych dwóch telefonach zanim porównasz. XPERIA Z ma TFT LCD a MI-2 ma wysokiej klasy IPS. IPS zawsze będzie miał prawie 180stopni kątów widzenia. LCD nie ważne jaki będzie miał zawsze gorsze kąty. A czemu Zetka ma taki wyświetlacz zamiast lepszego IPS to już pytanie do Sony
Lalo Opublikowano 19 Października 2013 Opublikowano 19 Października 2013 Xiaomi maja chyba sharpy nie? Czy lg? Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2
Acid Opublikowano 19 Października 2013 Opublikowano 19 Października 2013 Tak sharpy - przynajmniej w moim Mi2. Nie wiem czy obecnie we wszystkich MI-2S jest też Sharp.
Lalo Opublikowano 19 Października 2013 Opublikowano 19 Października 2013 Takze mysle ze te wyswietlacze sa praktycznie takie same jak w iphone Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2
Rekomendowane odpowiedzi