ToMiSlaV Opublikowano 10 Czerwca 2016 Opublikowano 10 Czerwca 2016 Prosze Was pilnie o pomoc. Mianowicie sprzedalem Redmi 2, kupujacy jak wlozyl karte wyskakuje mu, ze "zgubilem swoj telefon wprowadz kod" cos takiego. Chodzi tam jako do konta xiaomi. Ehh... Jesli chodzi o to konto to odmontowalem i wykasowalem na nowym telefonie Mi4 bo pokazywalo mi w pamieci konta xiaomi, ze powiazane mam dwa telefony. Usunalem, przywrocilen fabryczne w Redmi 2 a to dalej wyskakuje. Co robic? Pomozcie. Wysłane z mojego MI 4LTE przy użyciu Tapatalka
bart33z Opublikowano 14 Czerwca 2016 Opublikowano 14 Czerwca 2016 Hej. Miałem ten sam problem Są 2 opcje. 1. Logujesz się na starym telefonie na swoje konto, następnie w opcjach konta Xiomu wylogowujesz się i usuwasz wszystko z telefonu (zapyta Cie o to). W tym momencie możesz już dodać nowe konto. 2. Wgrywasz oficjalny rom global. On przy pierwszym uruchomieniu zapyta czy zakładać nowe konto czy logować się na stare.
ToMiSlaV Opublikowano 19 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 19 Czerwca 2016 Dzięki za odpowiedź, trochę długo czekałem i sam odnalazłem właśnie aby wylogować i usunąć wszystko Wysłane z mojego MI 4LTE przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi