Skocz do zawartości

Redmi Note 3 Pro warto brać z Official Global ROM?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej,

ktoś może ma już RN3 Pro z oficjalnym romem? Warto go brać żeby nie bawić się w całą tę szopkę z usuwaniem bootloadera etc.? Czy w razie czego, jak coś się odwidzi, można będzie go usunąć i wgrać rodzimy soft? 

Zastanawiam się nad tymi modelami: 

Original Xiaomi Redmi Note 3 Pro Official Global ROM (ze względu na 5,5 cala i rom)

Original Xiaomi Redmi 3 Pro Prime 32GB ROM (ze względu na 3/32)

Zależy mi na dobrym zasięgu LTE, długim czasie działania na 1 ładowaniu i sprawnym bluetooth. Jeśli chodzi o język to pasuje mi  zarówno angielski, jak i polski.

Ważne jest żeby móc korzystać - w miarę sensownie i bezproblemowo - zaraz po odpakowaniu. Jestem zielona w temacie smartfonów (odstraszały mnie zawsze te tragiczne baterie) stąd nie chcę od razu rzucać się na głęboką wodę i grzebać w oprogramowaniu. Doradzicie?

Opublikowano

Wczoraj kurier dostarczył mi RN3 pro , kupiony w Ibuygou wystarczy wykonać aktualizacje systemu i masz stabilny ROM w wersji PL. Bateria spadła o 30% podczas zabawy z ustawianiem telefonu, ściąganie APP itp SOT ponad 3h.

Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

global jest spoko, w 100% stabilny, wiekszość spolszczona, bez chinskich śmieci, na najnowyszym zasięg lte jest ok, bateria dobrze trzymie, w zasadzie nic wiecej do szczęścia nie trzeba

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...