Antek Szprycha Opublikowano 9 Czerwca 2016 Opublikowano 9 Czerwca 2016 Witam. Ma ktoś sposób na brak ładowania? Pod ładowarka działa ok, lecz bateria cały czas 0%. Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka Teraz bateria zaczęła ładować się bardzo szybko. Już mam 8%. Zanim wyślę ten post będzie pewnie ponad 10. Po 10 min Ładowanie wygląda tak : Wygląda jakby w około 1h spadło ponad 60% baterii. Teraz naładowalo w około 40 min.
xxmati96xx Opublikowano 9 Czerwca 2016 Opublikowano 9 Czerwca 2016 31 minut temu, Antek Szprycha napisał: Witam. Ma ktoś sposób na brak ładowania? Pod ładowarka działa ok, lecz bateria cały czas 0%. Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka Teraz bateria zaczęła ładować się bardzo szybko. Już mam 8%. Zanim wyślę ten post będzie pewnie ponad 10. Po 10 min Ładowanie wygląda tak : Wygląda jakby w około 1h spadło ponad 60% baterii. Teraz naładowalo w około 40 min. Czyli tak w ogóle to w czym problem?
Antek Szprycha Opublikowano 9 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 9 Czerwca 2016 Np w tym, że spadło w godzinę ponad 60%. Po czym naładowalo jeszcze szybciej. Pomijając, że na początku w ogóle nie ładowalo. Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka Po godzinie czasu jest 100%
focusik09 Opublikowano 9 Czerwca 2016 Opublikowano 9 Czerwca 2016 @Antek Szprycha Mieliśmy już to z jakimś użytkownikiem Pomogło wyciągnięcie baterii na około 2-3 minuty
Antek Szprycha Opublikowano 9 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 9 Czerwca 2016 @Antek Szprycha Mieliśmy już to z jakimś użytkownikiem Pomogło wyciągnięcie baterii na około 2-3 minuty Ok. Zobaczymy jak teraz to się potoczy. Na razie działa jak wcześniej. Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi