Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich.

Od 5 miesięcy posiadam telefon redmi note 2. Dzięki poradnikowi z forum po zakupie udało mi się wgrać samodzielnie Miui Polska, choć jestem calkowicie zielony w tych sprawach.

Niestety wczoraj coś mu się stało. Najpierw rano w pracy samoistnie się zrestartował ( był od marca caly czas na wersji 6.3.11), Po tym restarcie parę razy się przyciął i musiałem go restartować na nowo. Po południu włączyłem skanowanie antywirusem no i znowu się zaciął. Trzeba było wyciągnąć baterię. Po tym już nie ruszył. Wchodzi w TWRP,. Wrzuciłem na kartę sd rom, ale przy próbie wgrania go wywala jakieś błędy. Komunikat końcowy, "niepowodzenie" brak zainstalowanego systemu.

Jak z tego wybrnąć?

Dziękuję z góry za pomoc i proszę o łopatologiczne wyłożenie sprawy.

Pozdrawiam.

Opublikowano
31 minut temu, davy-jones napisał:

Witam wszystkich.

Od 5 miesięcy posiadam telefon redmi note 2. Dzięki poradnikowi z forum po zakupie udało mi się wgrać samodzielnie Miui Polska, choć jestem calkowicie zielony w tych sprawach.

Niestety wczoraj coś mu się stało. Najpierw rano w pracy samoistnie się zrestartował ( był od marca caly czas na wersji 6.3.11), Po tym restarcie parę razy się przyciął i musiałem go restartować na nowo. Po południu włączyłem skanowanie antywirusem no i znowu się zaciął. Trzeba było wyciągnąć baterię. Po tym już nie ruszył. Wchodzi w TWRP,. Wrzuciłem na kartę sd rom, ale przy próbie wgrania go wywala jakieś błędy. Komunikat końcowy, "niepowodzenie" brak zainstalowanego systemu.

Jak z tego wybrnąć?

Dziękuję z góry za pomoc i proszę o łopatologiczne wyłożenie sprawy.

Pozdrawiam.

możesz dać screena albo foto tego co ci wywala w twrp

Opublikowano

Udało mi się znaleźć info na forum że jak przy próbie wejścia do fastboot pojawia się tylko ludzik i nic się nie dzieje to kaplica;/.

Będę musiał odesłać telefon do naprawy:(.

Dzięki.

Opublikowano
6 minut temu, davy-jones napisał:

Udało mi się znaleźć info na forum że jak przy próbie wejścia do fastboot pojawia się tylko ludzik i nic się nie dzieje to kaplica;/.

Będę musiał odesłać telefon do naprawy:(.

Dzięki.

Jak pojawia ci się ludzik grzebiący w robocie to miflash da rade

Opublikowano (edytowane)
23 minuty temu, davy-jones napisał:

Nie wiem co jest nie tak

IMG_20160609_181737.jpg

IMG_20160609_182625.jpg

o ile dobrze pamiętam to nie może być spacji w ścieżce do pliku(masz "Nowy folder")

Edit: Nie zauważyłem że w drugim przykładzie już poprawiłeś swój błąd 

Edytowane przez xxmati96xx
Opublikowano

Tak. To poprawiłem. Na 2 zdjęciu widać że ruszyło i za pierwszym razem doszło do 22 sekund. Potem ten błąd który widać.

IMG_20160609_184529.jpg

Tu próbowałem chińskim 

• 3 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...