Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich, mam problem z moim Xiaomi MI4. Wczoraj wyciągnałem go z kieszeni wyłączonego, podczas prób uruchomienia nie chciał się włączyć. Chwilę wcześniej rozmawiałem i miał spokojnie 40%> baterii. Po powrocie do domu telefon podłączyłem pod ładowarkę i nic się nie dzieje. Dioda nie mruga, telefon na nic nie reaguje. Nic nie daje trzymanie przycisku włączania. Telefon jest pod ładowarką, nie nagrzewa się, nie widać żadnej reakcji na ładowrkę. Podłączałem go pod kompa nie wykrywa go.  Wcześniej zauważyłem że sam się resetował co jakiś czas. Czy ktoś miał podobny problem bądź wie jak go rozwiązać.

Opublikowano

Trochę lipa. ;/ kupowałem z polski przez Allegro. Paragon mam, tylko pytanie czy koleś będzie rozbierał go sam w garażu czy wysyłał gdzieś( w co wątpię)..;/

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Okazało się że miałem walnięty port ładowania, rzekomo przez ładowanie nie oryginalną ładowarką. Po wymianie telefon ładuję mi się około 6 godz na oryginalnej ładowarce. Z baterią jest niby ok, ( tak podpowiada system). Telefon jest zaktualizowany do Miui8. Jak myślicie w czym tkwi problem?

Opublikowano
7 godzin temu, Astormen napisał:

Okazało się że miałem walnięty port ładowania, rzekomo przez ładowanie nie oryginalną ładowarką. Po wymianie telefon ładuję mi się około 6 godz na oryginalnej ładowarce. Z baterią jest niby ok, ( tak podpowiada system). Telefon jest zaktualizowany do Miui8. Jak myślicie w czym tkwi problem?

w złączu USB pewnie ew. kabel walnięty, albo sama ładowarka... Ładowarka oryginalna od Mi4 wspiera QC2.0, więc powinna ładować Ci telefon w 1h czy tam 1.5h, nie 6h...

• Nezumi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...