dzemba Opublikowano 7 Czerwca 2016 Opublikowano 7 Czerwca 2016 (edytowane) Cześć, zakupiłem ostatnio cardboard, i wszystko jest ok oprócz tego, że trzęsie się obraz. Gdy dołożę magnes nic się nie trzęsie ale obraz się wtedy źle obraca. Ma ktoś jakiś pomysł? Z góry dzięki! Edytowane 7 Czerwca 2016 przez dzemba
dzemba Opublikowano 7 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 7 Czerwca 2016 Jak nie ma tego magnesu to obraca się dobrze z tym że ten obraz się trzęsie, po dodaniu magnesu nie trzęsie się i nie obraca się na boki a jak ruszam do góry i do dołu to tak po skosie się ten obraz przesuwa
jarekm95 Opublikowano 7 Czerwca 2016 Opublikowano 7 Czerwca 2016 No jak dla mnie to jest problem z kompasem, ale nie mam pomysłu jak to poprawić. Czasem wydaje mi się że nieznacznie pomaga porobienie ósemek w powietrzu jak do kalibracji kompasu, ale tak czy siak raczej nie ma rewelacji Wysłane z mojego Redmi 3 przy użyciu Tapatalka
Shumi Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Opublikowano 23 Sierpnia 2016 U mnie przy odpaleniu jakiegokolwiek filmu 360° obraz zaczyna wariować i kręcić się wokół własnej osi. Miałem taki problem na ROMie global 7.3.2.0. Teraz zrobiłem update do najnowszego miui v8 z MIUIPolska i dalej to samo :/ Wysłane z mojego Redmi 3 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi