Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Jestem nowy na forum i ogólnie zielony dosyć co do spraw związanych z Rotem, wgrywaniem romów itp.

Jednak ostatni czasy bardzo zainteresował mnie Xiaomi Redmi 3 i planuję zakupić dla Siebie i dziewczyny, oczytałem się opinii itp recenzje pooglądane także jestem gotowy do zakupu. Jednak żeby nie było tak pięknie mam kilka pytań do was, szczególnie do użytkowników akurat tego modelu.

Przy zamówieniu od Goldwaya na moją prośbę zainstalują mi xiaomi.eu na zablokowany bl?:)

Bądź czy ktoś od nich zamawiał nie dawno i dostał ich rom z językiem polskim i może się wypowiedzieć coś na temat jego działania ogólnie?;]

No i chciałbym wiedzieć czy rom xiaomi.eu na zablokowany bl ma język w 100% spolszczony?- bo jeśli tak to wgram go sam i po problemie bo najważniejsze jest dla mnie żeby telefon działał płynnie i był w języku polskim w jak największym procencie:)

Dziękuję bardzo za odpowiedzi i jeśli założyłem temat w złym dziale to przepraszam.

Opublikowano

Nie zainstalują, jeżeli już coś tam mają, to syfMIUI... Jeżeli chcesz zamawiać z Chin i nie bawić się w instalacje softów to tylko IBuyGou.

Xiaomi.eu ma 100% spolszczony system.

Tytuł wątku jest zbyt krótki, lub niedosadnie opisuje poruszany problem. Popraw proszę tytuł, w przeciwnym wypadku wątek zostanie przeniesiony do kosza.

Opublikowano

Dzięki za odpowiedź
Jednak sądzę że zainstalowanie xiaomi.eu na zablokowany bl nie jest zbyt trudne? Gdzieś czytałem że trwa to bardzo krótko? 

Opublikowano

Dostałem odpowiedź od sklepu goldway, że redmi 3 od nich mają inny rom, ale spolszczony- zapewne jakiś syf, ale dodali że ich redmi 3 mają odblokowane bootloadery co jest chyba dobre, tylko czy instalacja xiaomi.eu będzie równie prosta na odblokowanym?:)

Opublikowano

Na 99% źle przeczytałeś/zrozumiałeś - raczej wysyłają z zablokowanym. Instalacja jest równie prosta, na odblokowany możesz wgrać też te na zablokowany tą samą metodą.

Opublikowano
ok dzięki telefony od was mają zablokowane bl?

12039395_568508266648822_204337200334229
zależnie od modelu

redmi 3

12039395_568508266648822_204337200334229
Tak, bootloader jest odblokowany

Raczej dobrze zrozumiałem bo ktoś pisał do mnie po polsku:)
To mówisz że będę mógł wgrać tego na zablokowany nawet jeśli będę miał odblokowany- to świetnie, bardzo dobrzy ludzie tutaj są:)

Dziękuję Panowie:)

18 godzin temu, cincin27 napisał:

Nie jest. Wystarczy pobrać sterowniki, rom, MiFlasha i z 5 minut roboty.

Cincin odezwij się na PW:)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...