Vpuchaty Opublikowano 7 Czerwca 2016 Opublikowano 7 Czerwca 2016 czy ktoś podpowie jak skonfigurować aby można było robić zdjęcia przy pomocy selfie stick'a podpinanego kablem mini jack
Big00s Opublikowano 7 Czerwca 2016 Opublikowano 7 Czerwca 2016 Ustawienia/opcje aplikacji/aparat/funkcje przycisku godności/migawka
Vpuchaty Opublikowano 7 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 7 Czerwca 2016 26 minut temu, Big00s napisał: Ustawienia/opcje aplikacji/aparat/funkcje przycisku godności/migawka nie działa już próbowałem....
Big00s Opublikowano 7 Czerwca 2016 Opublikowano 7 Czerwca 2016 A jak podłączysz go i masz odblokowany telefon do pulpitu, wciśniesz przycisk na kijku to co się stanie?
Vpuchaty Opublikowano 8 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 8 Czerwca 2016 17 godzin temu, Big00s napisał: A jak podłączysz go i masz odblokowany telefon do pulpitu, wciśniesz przycisk na kijku to co się stanie? nic, dosłownie, sprawdzałem na innym telefonie - szajsung i działa bez problemu.... :/ chyba pozostaje tylko stick na BT
Big00s Opublikowano 8 Czerwca 2016 Opublikowano 8 Czerwca 2016 To dziwne że nie działa. Zrób jeszcze tak. Podłącz go do telefonu i wejdź w ustawienia, a następnie dźwięk i wibracje/opcje dźwięku. Ustaw funkcje przycisków na zmianę głośności. Wejdź w kalibrację i jako głośniej wciśnij przycisk na kijku. Powinno działać.
Vpuchaty Opublikowano 8 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 8 Czerwca 2016 (edytowane) 1 godzinę temu, Big00s napisał: To dziwne że nie działa. Zrób jeszcze tak. Podłącz go do telefonu i wejdź w ustawienia, a następnie dźwięk i wibracje/opcje dźwięku. Ustaw funkcje przycisków na zmianę głośności. Wejdź w kalibrację i jako głośniej wciśnij przycisk na kijku. Powinno działać. jak klikam kalibracja przycisków to pojawia mi się "nie wykryto słuchawek" pomimo że jest ikona w pasku powiadomień... może to kwestia ROMu mam 6.5.26 dev miui polska --------------------------------------- ok już wyjaśnione, na 7.3.2 stable działa jak pisałeś... na dev bug jest... Edytowane 8 Czerwca 2016 przez Vpuchaty 1
Big00s Opublikowano 8 Czerwca 2016 Opublikowano 8 Czerwca 2016 Problem rozwiązany, temat do zamknięcia.
Rekomendowane odpowiedzi