KucharSP Posted June 5, 2016 Posted June 5, 2016 Witam. Jestem tutaj świeży, to mój 1 temat z prośbą o pomoc. Obecnie posiada LG Flex 2 i zamierzam wymienić na Remi Note 3 3/32 z uwagi na dobre wspracie smartfonów xiaomi. Zastanawiałem się nad Note 2 ale w 3 wersji przekonało mnie lepsze wykonanie i pojemniejsza bateria, warto dopłacać do nowszej wersji? Tutaj pojawia się problem z zakupem, chciałbym pewną gwarancję 2 lata i aby smartfon był z Polski z wgranym MIUI POLSKA. Z tego co wiem są 2 znane sklepy Technos i Xiaomi.com.pl w technosie podobno gwarancja to 1 rok, gdzie na stronie xiaomi.com.pl to 2 lata gwarancji. Kwestia ważna jakie są wrażenia z napraw i czy te gwarancje są pewne i nie będzie problemów z jej realizacją? Bardziej byłbym zainteresowany tym drugim sklepem z uwagi na dłuższą gwarancję.
muszateq Posted June 5, 2016 Posted June 5, 2016 Gwarancja może być i miesiąc i tak rekojmia jest korzystniejsza i wynosi 2 lata. Z opinii na forum wynika, że ten drugi nie jest wart uwagi. Ja również planuje zakup Xiaomi i mając na uwadze pewniejszego sprzedawcę póki co stawiam na Technosa i z chęcią poczekam na inne opinie.
KucharSP Posted June 6, 2016 Author Posted June 6, 2016 Zainteresowałem się sklepem http://accessories4you.pl/ wszystko wydaje się chyba ok
KucharSP Posted June 6, 2016 Author Posted June 6, 2016 Jeszcze Redmi Note 2 mają nawet na agito ale nie wiadomo jaka wersja MIUI EU czy PL...
juventus82 Posted June 13, 2016 Posted June 13, 2016 Morele ma chyba 2 lata gwarancji. A tak poza tym Ty tak poważnie chcesz flexa 2 wymienić na redmi note? Mam w domu jeden i drugi i z calym szacunkiem flex jest o niebo lepszy. Pozdrawiam Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka 1
Recommended Posts