btanreb Opublikowano 4 Czerwca 2016 Opublikowano 4 Czerwca 2016 Cześć, szukam telefonu, który spełni poniższe kryteria. - ekran min. 5 cali - bateria jak największa (intensywne użytkowanie w ciągu dnia, internet mobilny) - obudowa metalowa/aluminowa - jak najlepszy aparat Pytanie jeszcze odnośnie aktualizacji. Jak to jest z Androidem? Samemu się go instaluje czy trzeba czekać na update od producenta? Zależy mi, aby telefon miał aktualny system operacyjny.
0 MD13 Opublikowano 4 Czerwca 2016 Opublikowano 4 Czerwca 2016 Najbliżej tego to chyba redmi note 3 pro lub mi4s. Z tym że redmi note 3 ma gorszy aparat. Rom instalujesz sam co tydzień jest nowa wersja dev. Instrukcje instalacji masz na miui polska. Wysłane z mojego HM NOTE 1LTE przy użyciu Tapatalka
0 btanreb Opublikowano 6 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 6 Czerwca 2016 Warto dopłacać do mi4s? Duża różnica w aparacie?Redmi note 3 pro mi pasuję, tylko jest starszym modelem niż mi4s. Czy ma to wpływ na aktualizacje? Wiem, że są cotygodniowe aktualizacje MIUI Polska, ale czy w tym jest także aktualizacja Androida? Niektóre modele Xiaomi są na Androidzie 5.1, a inne na 6.0. Z czego, to wynika?
0 Ulthion Opublikowano 7 Czerwca 2016 Opublikowano 7 Czerwca 2016 Nie, aktualizacje jak możesz tu na forum zauważyć są nawet i dla telefonów z 2013 roku. Poza tym.. to jest raptem miesiąc różnicy w premierach RN3Pro oczywiście mowa o tym, ze snapdragonem 650, który przy okazji okazuje się lepszy niż 808. A co do zdjęć, jako, że to często subiektywna część polecałbym po prostu pooglądać sobie w sieci sample z obu aparatów - dzienne, nocne + nagrania. Co do andka, to nie patrz na to, jaki ma android standardowo. Mój tel miał premierę chyba w wakacje 2014, a rom dla niego jest nawet z ostatniego piątku chyba.
Pytanie
btanreb
Cześć,
szukam telefonu, który spełni poniższe kryteria.
- ekran min. 5 cali
- bateria jak największa (intensywne użytkowanie w ciągu dnia, internet mobilny)
- obudowa metalowa/aluminowa
- jak najlepszy aparat
Pytanie jeszcze odnośnie aktualizacji. Jak to jest z Androidem? Samemu się go instaluje czy trzeba czekać na update od producenta?
Zależy mi, aby telefon miał aktualny system operacyjny.
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi