Skocz do zawartości
  • 0

Telefon, konkretne kryteria

Pytanie

Opublikowano

Cześć,

szukam telefonu, który spełni poniższe kryteria.

- ekran min. 5 cali

- bateria jak największa (intensywne użytkowanie w ciągu dnia, internet mobilny)

- obudowa metalowa/aluminowa

- jak najlepszy aparat

Pytanie jeszcze odnośnie aktualizacji. Jak to jest z Androidem? Samemu się go instaluje czy trzeba czekać na update od producenta?

Zależy mi, aby telefon miał aktualny system operacyjny.

3 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Opublikowano

Najbliżej tego to chyba redmi note 3 pro lub mi4s. Z tym że redmi note 3 ma gorszy aparat. Rom instalujesz sam co tydzień jest nowa wersja dev. Instrukcje instalacji masz na miui polska.

Wysłane z mojego HM NOTE 1LTE przy użyciu Tapatalka

• 0
Opublikowano

Warto dopłacać do mi4s? Duża różnica w aparacie?
Redmi note 3 pro mi pasuję, tylko jest starszym modelem niż mi4s. Czy ma to wpływ na aktualizacje?

Wiem, że są cotygodniowe aktualizacje MIUI Polska, ale czy w tym jest także aktualizacja Androida? Niektóre modele Xiaomi są na Androidzie 5.1, a inne na 6.0. Z czego, to wynika?

• 0
Opublikowano

Nie, aktualizacje jak możesz tu na forum zauważyć są nawet i dla telefonów z 2013 roku. Poza tym.. to jest raptem miesiąc różnicy w premierach :)
RN3Pro oczywiście mowa o tym, ze snapdragonem 650, który przy okazji okazuje się lepszy niż 808. A co do zdjęć, jako, że to często subiektywna część polecałbym po prostu pooglądać sobie w sieci sample z obu aparatów - dzienne, nocne + nagrania.
Co do andka, to nie patrz na to, jaki ma android standardowo. Mój tel miał premierę chyba w wakacje 2014, a rom dla niego jest nawet z ostatniego piątku chyba.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...