slans370 Opublikowano 4 Czerwca 2016 Opublikowano 4 Czerwca 2016 (edytowane) Mam problem, chcialem przywrócic telefon do stanu fabrycznego i gdy już się zformatował to było pokazane zebym wybral jezyk polaczyl sie z wifi i jako iz mam dwie karty to kazał mi wybrac ktora to która i jak kliknąłem dalej to pokazał się błąd: niestety aplikacja com.android.provision została zatrzymana Co zrobic? Edytowane 4 Czerwca 2016 przez slans370
mrosi Opublikowano 4 Czerwca 2016 Opublikowano 4 Czerwca 2016 Tytuł wątku jest zbyt krótki, lub niedosadnie opisuje poruszany problem. Popraw proszę tytuł, w przeciwnym wypadku wątek zostanie przeniesiony do kosza. Poza tym, nikt Cię nie nauczył, że pisanie wielkimi literami jest co najmniej niegrzeczne? :/
slans370 Opublikowano 4 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 4 Czerwca 2016 Przyszedłem tu po pomoc i staram się naprawić telefon, zmieniłem już nazwę i czekam aż ktoś postara się naprawić wraz ze mną mój problem.
Nezumi Opublikowano 4 Czerwca 2016 Opublikowano 4 Czerwca 2016 Zainstaluj ponownie aktualizację lub zrób ponowny wipe, widocznie coś się nie doczyściło lub wyczyściło się za wiele.
slans370 Opublikowano 4 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 4 Czerwca 2016 Próbowałem może z 6-7 razy właczyć go i wyłączyć odczekiwalem miedzy tymi czynnosciami około 2minut i nadal ten sam błąd pobrałem na komputer MiPCSuite Lecz program przy kliknięciu "backup" nie może znaleśc pliku ;/ Nie wiem jak zainstalowac aktualizacje, jedynie co mogę zrobić to coś z poziomu windowsa, ale nie wiem jakimi programami i co pierwsze.
Nezumi Opublikowano 4 Czerwca 2016 Opublikowano 4 Czerwca 2016 Instalacja aktualizacji przez TWRP, jeżeli nie masz odblokowane BL to musisz wgrać china dev przez opcję 'download' w MiFlash bodajże. 1
slans370 Opublikowano 4 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 4 Czerwca 2016 @Nezumi dzięki za pomoc, telefon działa
Nezumi Opublikowano 4 Czerwca 2016 Opublikowano 4 Czerwca 2016 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi