bock_1 Opublikowano 4 Czerwca 2016 Opublikowano 4 Czerwca 2016 Witam. Może mi ktoś pomóc i powiedzieć dlaczego w moim telefonie Xiaomi Redmi Note 2 na górze po lewej stronie mam zegat z data i dniem tygodnia a po prawej mam po prawej symbol słońca ( dzisiaj) a pod nim wyświetla mi cały czas 0 stopni Celciusza. Dlaczego nie podaje mi aktualnej temperatury? Proszę o pomoc jak można to ustawić? Pozdrawiam.
skay77 Opublikowano 4 Czerwca 2016 Opublikowano 4 Czerwca 2016 Oczywiscie masz ustawiona lokalizację itd,jezeli tak to Zmień na jakiś inny https://framapic.org/BTNXob48ec4r/SGcwEYzL4FdQ wyciosane z RN3P
bock_1 Opublikowano 4 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 4 Czerwca 2016 Niestety, nic to nie pomogło Ale dziękuję za próbę pomocy.
Nezumi Opublikowano 4 Czerwca 2016 Opublikowano 4 Czerwca 2016 Po pierwsze, czy masz miuipolska/xiaomi.eu? Po drugie, czy w aplikacji "pogoda" wszystko jest ok? Po 3, czy masz tak na każdym zegarze?
bock_1 Opublikowano 17 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 17 Czerwca 2016 Dnia 4.06.2016 o 13:28, Nezumi napisał: Po pierwsze, czy masz miuipolska/xiaomi.eu? Po drugie, czy w aplikacji "pogoda" wszystko jest ok? Po 3, czy masz tak na każdym zegarze? Witam. Tak.Mam miui polska. czy w aplikacji ,pogoda" jest wszystko ok? Tego nie wiem, niestety. Nawet nie za bardzo wiem jak to sprawdzić.Tak mam tak na każdym zegarze .Pozdrawiam.
Nezumi Opublikowano 18 Czerwca 2016 Opublikowano 18 Czerwca 2016 Wchodzisz w aplikację "Pogoda" i porównujesz do stanu zegara, jeżeli tu i tu są te same, to winna jest apka, jeżeli są różne, to coś jest w systemie. No i jaka aktu.
bock_1 Opublikowano 18 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 18 Czerwca 2016 Mam wersję Androida 5.0.2LRX22G A wersja MIUI to: MIU*xiaomi.eu 6.6.17 (rozwojowa). Spisałem z telefonu. Już nie wiem jak to ugryźć. Co do tej aplikacji ,,Pogoda" To gdzie jej szukać? Czy chodzi o program ściągnięty ze sklepu play? Sorki za te głupie pytania ale jestem początkującyw smartfonach.
Rekomendowane odpowiedzi