Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Może mi ktoś pomóc i powiedzieć dlaczego w moim telefonie Xiaomi Redmi Note 2 na górze po lewej stronie mam zegat z data i dniem tygodnia a po prawej mam po prawej symbol słońca ( dzisiaj) a pod nim wyświetla mi cały czas 0  stopni Celciusza. Dlaczego nie podaje mi aktualnej temperatury? Proszę o pomoc jak można to ustawić? Pozdrawiam.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Dnia 4.06.2016 o 13:28, Nezumi napisał:

Po pierwsze, czy masz miuipolska/xiaomi.eu? Po drugie, czy w aplikacji "pogoda" wszystko jest ok? Po 3, czy masz tak na każdym zegarze?

Witam. Tak.Mam miui polska. czy w aplikacji ,pogoda" jest wszystko ok? Tego nie wiem, niestety. Nawet nie za bardzo wiem jak to sprawdzić.Tak mam tak na każdym zegarze .Pozdrawiam.

Opublikowano

Wchodzisz w aplikację "Pogoda" i porównujesz do stanu zegara, jeżeli tu i tu są te same, to winna jest apka, jeżeli są różne, to coś jest w systemie. No i jaka aktu.

Opublikowano

Mam wersję Androida 5.0.2LRX22G A wersja MIUI to: MIU*xiaomi.eu 6.6.17 (rozwojowa). Spisałem z telefonu. Już nie wiem jak to ugryźć. Co do tej aplikacji ,,Pogoda" To gdzie jej szukać? Czy chodzi o program ściągnięty ze sklepu play? Sorki za te głupie pytania ale jestem początkującyw smartfonach.

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...