Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak to jest w rn3 ?

Kupując swoje rn2 chyba  tydzień przed wejściem na rynek nastepcy analizowalem dane na temat jednego i drugiego...czytałem specyfikację i większość tematów na temat rn3 i rn2  gdzie podane było brak slotu na kartę pamięci w rn3 .jak również to że niestety w tym modelu nie będzie się dało dodatkowej pamięci umieścić . Wybrałem dwójkę tylko z powodu poszerzenia pamięci , nie żałuję chociaż teraz mam lekki niesmak  bo trojka ładniejsza metalowa itp no kozacki sprzęt bez możliwości poszerzenia pamięci na dane .......aaaa kilka dni temu dowiaduje się że w rn3 da się włożyć kartę pamięci w miejsce na drugą kartę telefoniczna czyli w jedno z gniazd dual sim ... jak to jest jednak się da  poszerzyć pamięć na dane ?

Opublikowano

Kurrrrr....to super .. ehhh dobrze zo dowiaduje się po pół roku a nie w tydzień po zakupie mikolajkowymm. Temat do zamknięcia pozdrawiam 

Opublikowano (edytowane)

Nie w każdej - w wersji na mediatek można włożyć jedynie dwie karty SIM, wersja RN3 z Snapdragon'em ma slot hybrydowy - 2x SIM lub SIM + SD...

Edytowane przez Tajniak
Opublikowano
3 godziny temu, Tajniak napisał:

Nie w każdej - w wersji na mediatek można włożyć jedynie dwie karty SIM, wersja RN3 z Snapdragon'em ma slot hybrydowy - 2x SIM lub SIM + SD...

W każdej... Masz albo dualSim, albo slot na SD+SIM...

Opublikowano

Okej, więc pokaż mi specyfikację lub sposób, gdzie do RN3 mogę podłączyć  SD + SIM BEZ kombinacji.

Masz odpowiedni slot w wersji na mediateku?

Nie?

Ojej...

Opublikowano
32 minuty temu, Tajniak napisał:

Okej, więc pokaż mi specyfikację lub sposób, gdzie do RN3 mogę podłączyć  SD + SIM BEZ kombinacji.

Masz odpowiedni slot w wersji na mediateku?

Nie?

Ojej...

Mój błąd, GSMarena mnie zmylił, mają podpisane wersje Pro jako zwykłą.

Opublikowano
21 minutes ago, Nezumi said:

Mój błąd, GSMarena mnie zmylił, mają podpisane wersje Pro jako zwykłą.

No i dziękuję, nie wprowadzajmy ludzi w błąd.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...