DamianC Opublikowano 2 Czerwca 2016 Opublikowano 2 Czerwca 2016 (edytowane) Mam komunikat że nie udało się zarejestrować konta,dlaczego? Czy to chodzi o to konto żeby posłać prośbę o odblokowanie? Nie bardzo jest to jasne,przeczytałem cały tutorial jak odblokować fona i nie rozumiem tego. Edytowane 2 Czerwca 2016 przez DamianC
0 zielonyBB Opublikowano 2 Czerwca 2016 Opublikowano 2 Czerwca 2016 Konto Xiaomi, podobnie jak konto Google. Możesz stworzyć z poziomu telefonu, podobnie jak Google. Tak to konto i 100% security na nim jest niezbędne do późniejszych starań o odblokowanie BL. Wysłane z MI5
0 morr29 Opublikowano 5 Czerwca 2016 Opublikowano 5 Czerwca 2016 Żeby konto utworzyć spróbuj język na eng zmienić, zrestartuj telefon i wtedy zakładaj konto. Czasem na pl nie chce karty rejestrować. RN3 Pro via TapaTalk
Pytanie
DamianC
Mam komunikat że nie udało się zarejestrować konta,dlaczego? Czy to chodzi o to konto żeby posłać prośbę o odblokowanie? Nie bardzo jest to jasne,przeczytałem cały tutorial jak odblokować fona i nie rozumiem tego.
Edytowane przez DamianC2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi