Mefisciak Opublikowano 30 Maja 2016 Opublikowano 30 Maja 2016 Witam. Od kilku dni zauważyłem, że przycisk blokady ekranu troszkę szaleje. Mianowicie zdarza się, że przy próbie odblokowania przycisk łapie dopiero np za piątym razem, wtedy włącza się ekran. Przy blokowaniu jest tak samo, muszę kilkukrotnie nacisnąć przycisk blokady aby zablokować telefon. Nie dzieje się tak za każdym razem, dodatkowo taka sytuacja nie występuje na świeżo zainstalowanym systemie, zakładam więc że to nie problem sprzętowy a coś z oprogramowaniem. Dodam, że miałem tak na MIUI 7 z androidem 6.0.1. Myślałem że to kwestia systemu, wróciłem więc do MIUI 6 z androidem 4.4.4 i po kilku dniach problem znów występuje. Ktoś miał taką sytuację? Proszę o wskazówki jak sobie z tym poradzić.
vidler Opublikowano 30 Maja 2016 Opublikowano 30 Maja 2016 Witam, może uszkodzenie fizyczne taśmy flex z przyciskami? Gdyby się udało sprawdzić czy impuls idzie po taśmie, tylko tam konektor jest na zatrzask:-( Wysłane z mojego Jiayu G4S przy użyciu Tapatalka
Mefisciak Opublikowano 31 Maja 2016 Autor Opublikowano 31 Maja 2016 Dnia 30.05.2016 o 20:57, vidler napisał: Witam, może uszkodzenie fizyczne taśmy flex z przyciskami? Gdyby się udało sprawdzić czy impuls idzie po taśmie, tylko tam konektor jest na zatrzask:-( Wysłane z mojego Jiayu G4S przy użyciu Tapatalka Tak jak pisałem, przez kilka dni od instalacji systemu problem nie występuje, więc raczej to nie to
Rekomendowane odpowiedzi