szczeps10 Opublikowano 29 Maja 2016 Opublikowano 29 Maja 2016 Witam, przeczytałem już chyba wszystkie wątki, a problemu rozwiązać nie mogę. Przy uruchamianiu MI4 mam tylko ekran FASTBOOT i nie jestem w stanie z niego wyjść. Próbowałem już przytrzymać ON/OFF przez długiczas. Próbowałem przez POWER+VOL + i chyba wszystkie możliwe opcje tam wybierałem, nadal nic. Dodam tylko, że tego samego dnia po restarcie tel (szwankował mi przycisk vol-) też miałem z automatu FASTBOTT ale po którymś uruchomieniu udawało się go włączyć. Coś jeszcze mi pozostaje czy już tylko wysyłka gwarancyjna?
skay77 Opublikowano 29 Maja 2016 Opublikowano 29 Maja 2016 Spróbuj przez adb komendami może wyjdzie z fatboota wyciosane z RN3P
skay77 Opublikowano 29 Maja 2016 Opublikowano 29 Maja 2016 Choćby sprawdź fastboot boot recovery recovery.img ,komendy adb znajdziesz wszędzie nawet na forum wyciosane z RN3P Może jakiś brud ci utkwił pod przyciskiem i dlatego ci się blokuje czasami ,sprawdź. wyciosane z RN3P
newelco Opublikowano 30 Maja 2016 Opublikowano 30 Maja 2016 Sam z siebie się nie naprawi - jeśli piszesz że miałeś zablokowany klawisz vol- to normalne że będzie się uruchamiał w trybie fastboot za każdym razem,choćbyś wpisał komendę od samego Franciszka z Asyżu.
szczeps10 Opublikowano 30 Maja 2016 Autor Opublikowano 30 Maja 2016 1 godzinę temu, newelco napisał: Sam z siebie się nie naprawi - jeśli piszesz że miałeś zablokowany klawisz vol- to normalne że będzie się uruchamiał w trybie fastboot za każdym razem,choćbyś wpisał komendę od samego Franciszka z Asyżu. Zrozumiałe jeżeli vol- cały czas był wciśnięty, ale on po prostu nie trybił. No nic, wysłałem dziś na gwarancję bo kombinowałem, ale nic z tego nie wyszło.
szczeps10 Opublikowano 3 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 3 Czerwca 2016 Telefon został wymieniony na nowy, temat można zamknąć. Pozdrawiam
Nezumi Opublikowano 3 Czerwca 2016 Opublikowano 3 Czerwca 2016 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi