swierzy Opublikowano 23 Maja 2016 Opublikowano 23 Maja 2016 Witajcie, zakupiłem wczoraj xiaomi redmi 3 pro, kolega przekazał mi że na początku powinienem odblokować telefon - bootloadera - potem instalacja. Powiem szczerze, że nie jestem dobry w te klocki i potrzebuję pomocy. Czy ktoś z Was mógłby mi pomóc i napisać co mam zrobić krok po kroku bym czegoś nie zepsuł bądź czegoś nie pominął....
Winiu89 Opublikowano 23 Maja 2016 Opublikowano 23 Maja 2016 Temat niżej masz wszystko napisane "kompendium wiedzy redmi 3..." Wysłane z mojego Mi-4c 1
skay77 Opublikowano 23 Maja 2016 Opublikowano 23 Maja 2016 Ja też nie byłem w te klocki ,kiedyś kiedy Symbian rządził (stare prehistoryczne czasy)😂 uwierz mi że Android i miui to bajka ,poprostu złóż wniosek na odblokowanie boota ,14dni potem unloock przez aplikacje i ci poradzimy w dalszej części tego teatru jakim jest miui (: wyciosane z RN3P
ZduneX25 Opublikowano 24 Maja 2016 Opublikowano 24 Maja 2016 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi